Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Hodinový manžel - Znojmo a okolie ponúka niekoľko činností, ktorými sú napríklad sťahovanie, montáž nábytku, ľahké murárske, obkladačské a elektrikárske práce. Mimo vyššie uvedené je možné sa dohovoriť na výrub stromov, strihanie kríkov a kosenie trávy.

Výroba plastových nádrží: - záchytky na vyváženie - retenčné nádrže - vodomerné šachty - šachty na vrt

PREDAJNE KÚPEĽNÍ PLNÉ INŠPIRÁCIA! Veľkoobchod, maloobchod, predaj, poradenstvo: -Kúpeľňa dlažba vnútorné, vonkajšie -RAKO, Chlumčany, Taliansko, Španielsko -obklady vnútorné, vonkajšie fasádne -RAKO, Horní Bříza, Nemecko, Španielsko, Taliansko -sanitární keramika -vany -smaltované ESMALTAL, -akrylátové aj masážne ...

Tesári a pokrývači Zhotovenie strechy a pergoly. Montáž strešné okná, okno, okien. Montáž plávajúce podlahy. Záhradný nábytok, detská drevená ihriská.

Elektromontážne práce: -výroba a rekonštrukcia rozvádzačov -revize elektrozariadení -elektroinstalace elektrické kotlov, kotol -uzemnění antény Montáž, servis: -ohřívače, konvektory (DIMPLEX, IDEAL, ETA), elektrické kotly, kotol (DAKON, AUGUR, KOPŘIVA, PK30), regulačné prvky, regulátory, elektrické podlahové kúrenie, ...