Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Kovovýroba. Výroba a distribúcia: - vetracie mriežky - revízne dvierka - prieveterníky - ochranné rohy.

Stolárstvo, podlahárstvo: -pokládka plávajúcich, laminátových, drevených podláh -kobercov -renovácia, opravy parkiet, paluboviek

Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo.

Maloobchod, predaj: - stavebniny, stavebný materiál - tehly, cement, dlažba - strešná krytina, lepenka, izolačné materiály - omietkové zmesi - stavebná oceľ. .

-Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a ...

Stavebná firma. Stavebná činnosť: -pôdne vstavby -zatepľovanie (izolácia) budov, domov -minerálne omietky. Montáž: -sadrokartón -podhľady.

Realitná kancelária Správa nehnuteľností Inžinierska činnosť Developerské projekty

Veľkoobchod, maloobchod: - čerpacia technika - inštalatérsky a kúrenársky materiál.

Dekoračné kazety. Predaj: - zatepľovacie materiály, izolácia.

Stolárske práce. Návrhy, realizácia: - kompletné vybavenie exteriérov a interiérov. Zákazková výroba: - nábytok - dvere, okná - bytové doplnky.

Strážiče štvrťhodinového maxima, diaľkové ovládanie po sieti a rádiom, kompenzácia jalového výkonu, domovej a bytovej elektroinštalácie, výroba, dodávka, montáž.

Stolárstvo, stolárstvo, drevovýroba: - interiéry komerčných priestorov - kancelársky nábytok - barové a predajné pulty, nábytok pre ordinácie, lekárne - bytový nábytok - spálňa - detské a obývacie izby.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných a zabezpečovacích zariadení

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Služby: - realizácia developerských projektov, vyhľadávame najatraktívnejšie lokality pre výstavbu objektov na predaj aj prenájom.

Predaj, pokládka, montáž: - drevené a laminátové plávajúce podlahy, vinyl, PVC, koberce - dvere Porta, Boulit, Solodoor, Sapeli. - dverové kovanie, doplnky k podlahám,

Rizikové výrub stromov - arboristické práce - ošetrenie stromov Výškové práce pomocou horolezeckej a speleologickej techniky

Kúpeľňové štúdio ponúka komplexnú realizáciu kúpeľní - 3D návrhy obkladov, dlažieb, sanity, vybavenie kúpeľní. Vykonávame aj realizácie a poradenstvo.

Kompletná realizácia metalických aj optických trás (štruktúrovaná kabeláž). - elektronické zabezpečovacie systémy - elektronické požiarne systémy - kamerové systémy - telefónne ústredne - audio video telefóny - požiarny rozhlas - ozvučenie priestorov - spoločné tv.antény - vstupné systémy.