Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

OCEKO Priemyselné stavby s.r.o. sa špecializuje predovšetkým na výrobu a montáž oceľových konštrukcií, potrubných systémov a na realizáciu priemyselných stavieb.

Predaj gabionových konštrukcií, geomreží, geotextíliou. Projekcia a realizácia kamenárskych prác Komplexné riešenie zákazky, od návrhu, posúdenie, konzultácií, inžinierske činnosti až po vlastnú realizáciu.

Spoločnosť GANSA STAVBY s.r.o. sa zameriava na výrobu panelov a stavbu rodinných domov, postará sa aj o financovanie a sledovanie stavby.

Spoločnosť Coil Service s.r.o. sa zameriava na výrobu trakčných, nízkonapäťových a vysokonapäťových cievok a tiež na repliky a rekonštrukcie motorov.

sklárstvo: - pieskovanie skla - vitráže - zlepované sklo

Veľkoobchod, maloobchod, oprava, servis: -cerpadlo, armatúry, ventily, pumpy, postrekovače, vodomery, hadice, závlahy, regulačná teplovodné technika, kotly, vykurovacie telesá, expanznej nádrže, ohrievače vody, bojlery, manometre, fitingy, kompresory.

AD Ľudovít s.r.o. sa zameriava na nákladnú a osobnú dopravu. Nákladná doprava je vnútroštátna i medzinárodná v rámci Európy a spoločnosť je schopná sa postarať o celovozové, kusové i náhlivé zásielky. Okrem dopravy spoločnosť vykonáva aj zemné práce.

Firma BoBaStav, ktorú nájdete v Znojme, sa zaoberá realizáciou vodohospodárskych stavieb. Za použitia vlastnej techniky vykonávame práce na vodných nádržiach, ako je odbahnění rybníkov. zabezpečujeme tiež výstavbu vonkajších kanalizácií a s tým súvisiace výkopové práce.

Stavebná firma, rodinné domy na kľúč, drevostavby, staviteľstvo, rekonštrukcie domov Miroslav, Moravský Krumlov, Hrušovany, Trebišov - špeciálna tesárske konštrukcie - rekonštrukcia historických objektov - individuálne projekty - typové domy - rekuperácia - solárne systémy - tepelné čerpadlá. Projekty zadarmo. Anhydritové podlahy - ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž: - stavebný materiál-technológie suché výstavby pre novostavby a rekonštrukcie - sadrokartóny-obklady stien, priečky (Montované steny), stropné podhľady, obytná podkrovie, suché podlahy, kazetové stropné podhľady, systémy stenové a stropné, pôdne vstavby - minerálne podhľady, ...

Firma Drevené schody - František Jakub, ktorej stolárska dielňa sídli v Dyjákovičkách pri Znojme, sa zaoberá predovšetkým výrobou drevených schodísk na mieru a interiérových drevených dverí. Naše výrobky sme schopní zhotoviť pre všetkých zákazníkov nielen z okolia Znojma, ale aj z pohořelickej, Třebíča či Moravského Krumlova. Navrhneme Vám a ...

Montované, drevostavby, domy, stavba rodinných domov montáž drevostavieb, sadrokartónové konštrukcie minerálne podhľady, sadrokartóny - zatepľovanie fasád - stavebné, pokrývačské, klampiarske, obkladačské, murárske, elektrikárske práce - zatepľovacie fasádne systémy - rekonštrukcie bytových jadier - podlahárstvo - murárstvo - ...

Dodávka kompletné zimné záhrady z PVC profilov s montážou, kvalitné plastové okná a dvere z nemeckých profilov vrátane príslušenstva. VEKA-Systém pre plastové okná, dvere, zimné záhrady. Príslušenstvo - parapety, siete, žalúzie, rolety atď.

Služby: - elektroinštalácia, elektromontáže - silnoprúd a slaboprúd - montáž telefónnych ústrední analógových, digitálnych, VoIP a ich servis. Kancelária: Křižíkova 1377, Frýdek Místek.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -komponenty pre svetelnú, neónovú, diódovú reklamu -svetelné zdroje -hliníkové profily -plexisklo -žiarivky -tlmivky -PVC dosky -transformátory neón -samolepiaca fólia -LED diódy, LED zdroje, LED pásky -technológie na výrobu NEONU -kondenzátory -žiarivkové pätice -hliníkové a nerezové ...