Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: - maliarske - natieračské - fládrovanie

Projekcia pozemných stavieb: -spracovanie kompletnej projektovej dokumentácie.

Spracovanie kameňa, kamenár, výroba z kameňa: - kamenárske práce, ako sú obklady stien, dlažieb a schodov - opravy, rekonštrukcia, renovácia pomníkov, náhrobkov, pamätníkov, obklady z pieskovca - zhotovenie písma. Vyrábame: - kúpeľňové a kuchynské vyhrievané pracovné dosky, krbové telesá, parapetné dosky, pomníky, studne.

Zatepľovanie budov Demolácia vrátane likvidácie sutiny Dlaždičské práce Výstavba, opravy, rekonštrukcia - priemyselné stavby Stavebná činnosť (opravy, rekonštrukcia)výstavba - rodinné domy na kľúč

Dodávka, predaj, poradenstvo: -nástroje, náradie a meradlá na kovoobrábanie: -rezné nástroje (vrtáky, výstružníky, záhlbníky, výhrubníky, frézy, pilníky, závitníky, sústružnícke nože) -náradie na upínanie nástrojov -náradie na upínanie obrobkov -ručné náradie -klasické a digitálne meradlá (hĺbkomery, výškomery, dutinomery, pravítka, merítka, ...

Služby: - výstavba, rekonštrukcia a opravy chladiacich veží a zariadení na čistenie priemyselných vôd v rámci chladiacich okruhov. - dodávky technologických častí chladiacich veží. - dodávky, opravy a montáže mikrochladičov. - dodávky, opravy a montáže ventilátorov pre chladiace veže. - výroba zariadení na chladenie a čistenie priemyselných ...

Obchodná, výrobná a servisná činnosť: -chladenie a čistenie priemyselných vôd, vody -mikrochladiča -technologické prvky do chladiacich veží -axiálne ventilátory s pomalobežným motorom. Výstavba, rekonštrukcia a oprava: -chladiace veže -montáž a servis chladiacich okruhov.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - skrine - okná, dvere

Práca: -murárske. -rekonštrukcia budov. -zatepľovanie fasád. -sadrokartonárske. -obkladačské, dlaždičské.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske

Práca: - murárske - obkladačské

Predaj, e-shop: -drevomateriál. -škárovky, preglejky. -drevotrieskové dosky. -hrany, kovania. -drevené, vinylové podlahy. -plávajúce podlahy. -stavebná chémia. Služby: -olepovanie hrán. -formátovanie.

Predaj, e-shop: -drevomateriál. -škárovky, preglejky. -drevotrieskové dosky. -hrany, kovania. -drevené, vinylové podlahy. -plávajúce podlahy. -stavebná chémia. Služby: -olepovanie hrán. -formátovanie.

Vykonávame zemné a výkopové práce. Ponúkame realizáciu vysoko špecifických požiadaviek.

Stavebné práce: -murárske. -maliarske. -sadrokartonárske. -pokrývačské. -kúrenárske. -vodoinštalatérske. -drobné rekonštrukcie bytov. -rekonštrukcia kúpeľní.

Predaj, oprava, servis: - striekacia a tryskacia technika - abrazíva - farby - technológia povrchových úprav

Stolárske práce Zákazkové stolárstvo Vyrábame kuchyne, obchody, kancelársky nábytok. Ponúkame aj výrobu kompletného vybavenia bytu od návrhu po montáž.

Práca: -zemné. -výkopové. -rekultivácia krajiny. Nákladná autodoprava: -sypké materiály.