Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Prerušenie prevádzkovania živnosti oznámené podnikateľom: od 10.06.2013 do 10.06.2023 Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Hostinská činnosť

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce - krovy - pergoly

Predaj, servis - poľnohospodárska technika, traktory, nakladače, sejacie stroje - komunálne stroje, malotraktory, zametače - stavebná technika

AP stavby-komfortné bývanie na celý život Výstavba rodinných domov na kľúč, prestavba podkrovných priestorov na byt, zatepľovanie objektov - termofasády, typové rodinné domy, tradičné, bungalovy, moderné stavby. Východné Čechy, Trutnov, Náchod, Jaroměř, Rychnov n.K., Hradec Králové, Pardubice, Jičín, Dvor ...

Požičovňa ručného profesionálneho náradia HILTI: -búracie, sekacie a vŕtacie kladivá -rezacia a brúsiaca technika -vŕtačky, brúsky, nastreľovacia pištoľ -priemyselné vysávače.

Výroba: -nábytok -sanitárne priečky -šatníkové skrinky a lavičky -atypický interiér -kancelársky typový nábytok -obchodné interiéry.

Rodinné domy na kľúč: -výstavba rodinných domov -zatepľovanie objektov - termofasády -rekonštrukcia všetkých existujúcich objektov -výstavba priemyselných objektov -práca obkladačská -práca štukatérske -sanačné omietky.

Predaj, e-shop: -náradie. -záhradná technika. -snehové frézy.

Práca: -murárske. -zatepľovanie fasád. -rekonštrukcia bytových jadier. -maliarske, natieračské. -montáž lešenia.

Obkladačské práce. Drobné murárske práce.

Stolárstvo, stolár - výroba atypického nábytku z dyhy, masívu, lamina aj MDF do bytových aj komerčných interiérov. Vstavané skrine.

Predaj, e-shop: Stavebná chémia Betóny Zalievanie a kotvenie Sanácia a ochrana betónu Zosilňovanie konštrukcií Tmely a elastické lepidlá Ochranné nátery na oceľ Ochrana proti vode Podlahové systémy Strešná izolačná fólia

Veľkoobchod, maloobchod: -stavebné, stolárske rezivo. Sušenie reziva. Nákladná autodoprava.

Predaj: - izolačné materiály - komponenty pre vzduchotechniku a klimatizačné systémy - ohybné hadice - plechy

Stolárstvo, stolárske práce, stolár. Výroba: -nábytok -sklápacie postele -kuchynské linky -obývacie steny -spálňa -detské, študentské izby -kancelársky nábytok -detské postieľky -kolísky -vešiakové steny -toaletné stolíky -poličky.

Pokrývačstvo, tesárstvo. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Pokrývačstvo, tesárstvo, klampiarstvo.