Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Opravy a montáž plynových kotlov značiek BUDERUS, DAKON, JUNKERS, BAXI, BROTJE, PROTHERM, VAILLANT a VIESSMAN.

Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel. Naša spoločnosť ABCLima s.r.o. vznikla na základe zapísania do obchodného registra, vedeného Mestským súdom v Prahe, oddiel C, vložka 115636, dňa 17. Októbra 2005. Spoločnosť bola založená jediným spoločníkom - Jiřím Třasákom, ktorý je jediným spoločníkom do ...

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Stavebniny

Zaoberáme sa predajom a pokládkou vinylových, laminátových, PVC a plávajúcich podláh. Ponúkame odbornú pokládku materiálu. Vykonávame bezprašné brúsenie parkiet.

Vodoinštalatérske a elektroinštalačné práce.

Služby a poradenstvo v oblasti stavebníctva Technický dozor Inžinierska činnosť v stavebníctve

Projektovanie a výstavba fotovoltaických elektrární .

Inštalácia, montáž, dodávka, rekonštrukcia: -vodárenské siete -vodovodné prípojky -vystrojenie vodojemov -armatúrne komory, šachty.

Stavba, výstavba: -občianske stavby -priemyselné stavby -bytové stavby -rekonštrukcia Projekčná činnosť. Práca: -vodoinštalačný -kúrenárske -zámočnícke -klampiarske -maliarske, natieračské -elektroinštalačný Služby: -vnútroštátna nákladná autodoprava

Predaj a montáž tieniacej techniky: -švédske žalúzie -vertikálne žalúzie - vhodné do kancelárií, novostavieb a moderných bytov -markízy -roletky látkové do interiérov -siete na okná i garážové vráta -vykonávanie murárskej a stavebnej práce. Garážové brány: -sekčné, roletové a kazetové.

Maloobchodný predaj domácich elektrospotrebičov, bielej techniky, kachlí a kotlov, železiarskych, murárskych a zámočníckych potrieb.

Služby: -projektová činnosť -inžinierska činnosť -konzultačná činnosť -správa a údržba nehnuteľností -realitná činnosť -nakladanie s odpadmi -poskytovanie technických služieb Stavba, výstavba: -bytové domy -nebytová výstavba

Stavebná činnosť, výstavba, služby: - rodinné domy - rekonštrukcia - elektroinštalácia - kúrenie a vodoinštalácia - ploty - zámková dlažba

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Vykonávanie výkopových a zemných prác. Preprava a uloženie sypkých materiálov. Mechanizácia a doprava: - zemné práce - strojovo aj ručne - autodoprava - nákladné aj osobné - demolácia - pokládka inžinierskych sietí - pokládka zámkovej dlažby - odvodnenie budov a pozemkov.

Elektroinžinierske práce v napäťových hladinách: - výstavba, rekonštrukcia a opravy rozvodní, rozpínacích staníc a trafostaníc - pokládka, preložky a opravy káblov vr. telefónnych - montáže káblových armatúr SAGEM: - výhradné zastúpenie pre SR - rekonštrukcia elektrických sietí - elektroinštalácia budov - prevádzka, údržba, ...

Služby - statika a dynamika stavebných konštrukcií - projekčná činnosť - meranie vibrácií - seizmické výpočty

Práca: -maliarske. -lakýrnické. Požičovňa: -čistiacich strojov na čistenie kobercov a čalúnenie.

Klampiar, tesár, pokrývač. Vykonávanie klampiarskych, tesárskych a pokrývačských prác.

Práca: - rekonštrukcia - maliarske - murárske - inštalatérske, kúrenárske - podlahárske

Stavebná firma: -rekonštrukcia bytov, nebytových priestorov. -rekonštrukcia bytových jadier. -zatepľovanie objektov. Montáž: -plastové okná.

Predaj, formátovanie: - lamino - drevotrieska - preglejky - nábytkové kovanie

Výroba, predaj: - vnútorné a vonkajšie parapety - podkladové profily pre okenné PVC systémy - terasový systém WPC - prechodové lišty - ochranné fólie.

Výroba, predaj: - vjazdové systémy - tieniaca technika - žalúzie, markízy - japonské steny - garážové vráta - automatické závory - vjazdové brány.