Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Služby: -koordinátor bezpečnosti práce. -spracovanie PENB preukaz energetickej náročnosti budov. -inžinierska činnosť. -projektová činnosť. -stavebná činnosť, vykonávanie stavieb. -výkon činnosti Autorizovaného inšpektora.

Stolárske práce. Výroba: -dvere, okná -vráta -schody -drevené podlahy -vstavané skrine na mieru -kuchynské linky vrátane spotrebičov -nábytok na mieru -kancelársky nábytok -záhradný nábytok -ploty -pergoly, prístrešky, altány, garážové státie -zimné záhrady

Kúrenárske práce Vodoinštalatérske, plynoinštalatérske práce. Zámočnícke práce Zemné práce a stavebné práce Stavby rodinných domov na kľúč. Kompletná plynofikácia. Projektová činnosť, revízia. Montáž, záručný a pozáručný servis, predaj, maloobchod a veľkoobchod: - plynové spotrebiče - kotly: - plynové, uhoľné, elektrické, na ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a ...

Vykonáva práce: - zámočnícke - potrubárske - zváračské. Kovovýroba.

Výroba, predaj: -obrazové lišty, rámy. Služby: -rámovanie obrazov, zrkadiel -paspartovanie -kompletný rámovací servis

Všetky elektroinštalačné a elektromontážne práce, zmluvné pohotovostné a servisné služby, revízia el. zariadení a bleskozvodov.

Služby: -zmeranie prietoku vody v batériách a sprchách -výpočet návratnosti šetričov pre vašu firmu / byt -montáž a nastavenie prietoku šetričov na optimum

Inžinierska činnosť Projektová činnosť dopravných stavieb

Požičovňa stavebnej mechanizácie a náradia: (bagre, valce, hutniaca technika, nakladače, dozéry, lešenie, mobilné WC, staveniskové oplotenie, vŕtačky, búracie kladivá, krovinorezy, motorové vrtáky, vysávače, čerpadlá, ohrievače, kompresory, elektrocentrály, dieselové, stavebné výťahy a iné.

Predaj, montáž: - okná, dvere - plastová, drevená, hliníková - garážové vráta - rolety, žalúzie - parapety

Predaj, servis nástrojov a náradia pre drevospracujúcu a kovospracujúcu výrobu. Predaj brusiva, spojovacieho materiálu, lepidiel a prípravkov na čistenie a údržbu nástrojov a strojov. Predaj a servis lesnej a záhradnej techniky.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -predokenné rolety (ALU, PVC) -nadokenné rolety -garážové brány (rolovacie a sekcionálne) -priemyselné vráta -bránové systémy -automatické závory -navíjacie mreže -žalúzie -brány -pojazdové-nesené -PVC-clony -rýchlonavíjacie brány.

Predaj, montáž: - plastové a drevené okná a dvere - parapety - rolety, žalúzie - garážové vráta

Predaj, maloobchod, montáž, oprava, servis: -plastové, hliníkové okná, drevené eurookná -garážové vráta -strešné okná -interiérové dvere

Služby: -technické dozory stavieb -projekčné práce -koordinátor BOZP na stavenisku -rozpočty stavieb -zatepľovanie rodinných a bytových domov

Píla: -výroba stavebného reziva -rezanie krovov na zákazku -predaj palivového dreva -výroba stolárskeho reziva Tesárske práce.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - prevádzkové kvapaliny - filtre - potreby pre záhradnú techniku. Návrhy 3D : - schodisko - zábradlie. Zváračské práce metódou mig/mag. Zámočnícke práce.

Práca: -sadrokartonárske Dodávka, predaj, montáž: -sadrokartón -izolácia

Remeslá, služby - maliarske a natieračské práce - murárske práce

Realizujeme drevostavby, drevodomy, rodinné a nízkoenergetické domy sendvičového typu na kľúč. Vykonávame strechy na kľúč, krovy, záhradné domy, pergoly, altány, fasády, drevené fasády, SDK práce, klampiarske práce.

Výroba - detské ihrisko - atypické drevené stavby - drevostavby.

Služby: -projekčná činnosť v investičnej výstavbe -investorská činnosť -inžinierske práce.