Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj a dodávky materiálu z prírodného kameňa a kamenicky opracovaného kameňa, ako sú obrubníky, kamenné dosky, dlažobné kocky, studne, pomníky a záhradný mobiliár z kameňa. Veľkoobchod aj maloobchod. Centrála: Naturstein Georg Ederer GmbH Rannersdorf 4, 93449 Waldmünchen Tel: +49997590295 Fax: +4999751577

Dodávka, zapojenie a servis - solárne kolektory - tepelné čerpadlá - kotly - termodynamické systémy

Aquaplyn - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce Dodávky a montáže: - zdravotná technika - ústredné vykurovanie - plynofikácia kotolní - rozvody zemného plynu - domové vodárne a bytové vodomery - kanalizačné a odpadové potrubie - centrálne vysávače od firmy Elektrolux

Výrobu a montáž technologických celkov v poľnohospodárstve. Hrebeňové vetracie systémy. Rolovacie vráta. Zvinovacie steny Rekonštrukcia opravy existujúcich objektov. Dodávky stavieb na kľúč. Bočné ventilačné systémy. Systémy priechodov. Krycie a ochranné systémy. Brány a sekcionálne brány.

Stolárstvo JAZA vyrába zákazkový nábytok na mieru. Od kuchýň a vstavaných skríň až po záhradné zostavy vrátane graf. návrhov interiéru a poradenstva. Všetko kvalitne a lacno.

Predaj: -stavebné materiály pre inžinierske siete pre výstavbu vodovodov a kanalizácií -PVC*, kamenina, betón, liatina, HDPE- rúry a tvarovky, rúry, poklopy, mreže skruža, uličné vpusty.

Predaj, veľkoobchod: - vodárenský materiál - vodoinštalácia: - rúry a tvarovky z PVC: - tlakové - kanalizačné - rúry a tvarovky: - kameninové - liatinové - LPE - tvarovky ISIFLO - armatúry SIGMA, HAWLE - spojovací materiál - poklopový program.

Nátery Maliarske práce - dekoratívne maľby Montáž - sadrokartónových systémov Predaj palivového dreva

Stolárstvo. Zákazková výroba: - bytový nábytok: - spálňa - vstavané skrine - kuchynský nábytok - detský nábytok. Renovácia nábytku.

Sklenárstvo. Práca: -zasklievanie okien. -pieskovanie, brúsenie skla. -vŕtanie do skiel.

HH Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Výroba: - vozíkov na prevoz polotovarov - plniace linky pre vinárstvo. Montáže a demontáže oceľových konštrukcií. Inštalácia strojov. Laserové ustavovanie horizontálnych, vertikálnych a prírubových strojov. Nákup, predaj strojov. Spracovanie kovového odpadu.

Tepelné izolácie: -tepelné rozvody -výmenníkové stanice -chladiace zariadenie -teplárenské zariadenia -parovody a teplovody -vzduchotechnické zariadenia -izolácia potrubia a telies všetkými druhmi materiálov.

Práca: - stavebné - stolárske - tesárske - zámočnícke - doprava nákladná - natieračské - obklady a dlažba - nakladanie s odpadmi Píla Býchory: - pilárska výroba - výroba stavebného reziva - výroba stolárskeho reziva

Stavebné, maliarske a murárske práce.

Veľkoobchod, predaj, nájom, servis náhradné diely: -stavebné stroje -minirýpadlá -šmykom riadené nakladače -rýpadlo-nakladače -kolesové rýpadlá -pásové rýpadlá -nakladače -špeciálne rýpadlá -stroje -HITACHI -TEREX - KOBELCO - CASE -ATLAS -MUSTANG.

Výroba: kovovýroba-konštrukcia -kovové schodiská -ploty -vnútorné aj vonkajšie zábradlie. Predaj a montáž: -bazény -sauny.

Predaj: -stavebný materiál -technické a mediciálnych plyny. Predaj stavebný materiál: -murovacie a izolačné materiály, strešné krytiny, výrobky z betónu, strešné okná VELUX, dvere, stavebné náradie, omietkové zmesi, stavebné drevo, strešné laty, cement, vápno, fasádne farby, farby na betón, farby a laky, záhradné substráty, antuka , predaj ...

DOPRAVNÍKOVÉ SYSTÉMY DOPRAVNÍKOVÉ KOMPONENTY KONŠTRUKCIA Z HLINÍKOVÝCH PROFILOV HLINÍKOVÉ PROFILY PRESUN A SŤAHOVANIE STROJOV TRANSPORT A MANIPULÁCIA NA VZDUCHOVÝCH VANKÚŠACH LINEÁRNE VEDENIE LOŽISKA

- Garážové vráta - Vjazdové brány do oplotenia