Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Projektová činnosť vo výstavbe oceľových konštrukcií.

Práca: - maliarske - lakovnícke

Revízia: -tlakové a plynové zariadenia

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -vstavané skrine -bytové doplnky Maloobchod, predaj: -drevomateriály -nábytkové kovanie Sklenárstvo.

Činnosť: - interiérové štúdio - zákazkové stolárstvo

Stavebné práce a stolárstvo. Poskytujeme tieto služby v oblasti stavebníctvo: -stavby na kľúč -inštalatérske a kúrenárske práce -špecialista na YTONG, HEBEL, POROTHERM -obkladačské práce, dlažby. -truhlárske práce -nábytok na mieru --repliky a rekonštrukcia dverí, okien a pod.

Kompletná stavebná činnosť - hrubé stavby - základové dosky - zámková dlažba - oplotenie z KB Bloku a pod., pojazdové brány s povrchovou úpravou ZN. Rodinné včelárstvo Najman - Hostivice - predaj medu - včiel - nadstavieb pre mačovanie - poradenská činnosť.

Opravy a zateplenie fasád. Realizácia základových dosiek pod rodinné domy a rekonštrukcia starých budov.

Výroba a predaj luxusných drevených fínskych sáun, infrakabín a príslušenstva.

Geologické prieskumy na stavebné účely - inžinierska geológia, hydrogeológia, geotechnika.

Práca: -sadrokartonárske -podlahárske -maliarske a lakovnícke Autodoprava: -preprava materiálu

Práca: -rekonštrukcia bytov, domov, bytových jadier

Služby: -konzultácie a poradenstvo v oblasti prípravy rekonštrukcie domov vo vlastníctve BD a SVJ.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia - komunikácia - priemyselné stavby - kanalizácia - stolárstvo

Služby: - rekultivácia - nákladná autodoprava - autoservis, pneuservis - prenájom vozidiel formou operatívneho lízingu - vrtné a trhacie práce - výroba amonledkovej trhaviny typu DAP nabíjacími vozidlami

Činnosť: - elektroinštalácia - oprava, servis, montáž strojné zariadenia prevažne sklárske technológie - predaj, oprava, servis, náhradné diely sklárske stroje Glaston Výhradný distribútor firmy GLASTON Italy Spa.

Výroba strojov a zariadení Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Maloobchod, predaj: -lesnícka a záhradná mechanizácia -náradie -dielenské potreby

Práca: -strojné omietky -zatepľovanie fasád

Služby: -prenájom nehnuteľností -projektová činnosť Stavba, výstavba: -bytové domy -priemyselné stavby -obchodné a administratívne objekty -inžinierske stavby