Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná firma. Výstavba, rekonštrukcia: - priemyselné objekty

Zákazková výroba: -interiérový nábytok z lamina: -kuchyne, spálne, vstavané skrine, postele, obývacie a detské izby -kancelársky nábytok. Možnosť dodania elektrospotrebičov. Zadarmo 3D návrhy a kalkulácie.

Stavebná spoločnosť. Výstavba, rekonštrukcia: - inžinierske stavby - priemyselné stavby - občianske, bytové stavby

KEBEK s.r.o. Predajňa Plzeň Veľkoobchod, maloobchod, predaj, výroba: - spojovací materiál - kotviaca a závesná technika - vzduchotechniké zariadenia - klimatizačné jednotky. Import štandardov: - skrutky, matice, podložky. Vlastná výroba výkresových súčastí obrábaním a lisovaním. Individuálne riešenie logistiky dodávok.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závesová a kotviaca technika - klimatizačné jednotky - vzduchotechnické zariadenia. Komponenty: -pre výrobu a montáž vzduchotechnických zariadenia -výstuhové profily pre plastové okenné systémy.

Práca, sklenárstvo: - brusiareň, brúsenie, brusič skla - maliarske, natieračské.

Predaj elektrického ručného náradia.

Kompletné opravy a servis výfukov. Predaj a montáž nových výfukov vrátane príslušenstva. Ochranné nátery, zámočnícke a zváračské práce. Prevádzkareň Praha, tel. 776 649 306 Praha 10 Malešice, depo Hostivař.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske

Projektovanie dopravných a pozemných stavieb. Projekcia: - občianske stavby - bytové stavby - priemyselné stavby.

Prerezy a výrub stromov, bezpečnostné, zdravotné, vyviazanie koruny, z lana a aj plošiny. Výsadba, zalesňovanie. Výškové práce, nátery a opravy fasád, balkónov, lodžie, škárovanie panelov. Likvidácia dreva.

Klampiarske a pokrývačské práce. - montáže strešných krytín Tašky - betónové, pálené (BRAMAC, TONDACH, BESK, KM BETA, ..) Plechové - vlnité, trapézové, hladké, profil tašky (SATJAM, ...) Úprava a predaj klampiarskych prvkov, - prenosné plechové udiarne Fakturačná adresa: Čajkovského 946/11 Hradec Králové - Nový Hradec ...

Zemné, murárske a demolačné práce. Rekonštrukcia a stavebné úpravy budov - výstavbu rodinných domov - zateplenie budov - demolačné práce - sanácia vlhkosti objektov - pokládka zámkovej dlažby - výstavby chodníkov.

Dodávka, montáž: - viacúčelové plošné elastické športové podlahy Služby: - značenie a lajnovanie športových ihrísk, telocviční a štadiónov

Služby, práce: - maliarske, natieračské - tapetovanie - sklenárske - podlahárske - murárstvo - montáž žalúzií

Stavebné práce. Opravy striech, opravy kúpeľní komplet.

Kominické služby - revízny technik spalinových cestkomíny - vložkovanie - frézovanie - čistenie - rekonštrukcia - stavba - revízia čistenia a kontroly - technologické spotrebiče pekárske, cukrárske a iné priemyselné pece vrátane parných a kremačných Čistenie a kontroly - technologické ...

Stolárstvo Soral vyrába a predáva nábytok na mieru, kuchynský nábytok. Kuchynské štúdio. Kuchyňa na mieru vrátane návrhu, realizácie a montáže vstavaných spotrebičov.

Výroba: - mozaikové dlaždice, obklady

Podlahárstvo Pechman ponúka tieto služby: - lakovanie podláh - pokládka PVC, plávajúce a laminátové podlahy, parketové a korkové podlahy - obklady stien - podlahárske práce - brúsenie podláh.

Služby, práce: - stavebné práce - prípravné práce pre stavby - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Murárstvo