Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Veľkoobchod, maloobchod: - čerpadlá tuzemské i zahraničné - vodárne a náhradné diely - vodoinštalačný a sanitárny materiál - zavlažovanie Pobočky: - Náchod, Rychnov n.K., Stará Paka

Predaj, dodávka: -čerpadlá a vodárne vrátane príslušenstva -čerpadlá odpadových vôd a kúrenárska -dodávka expanznej a tlakovej nádoby, armatúry, hadice, termostaty, filtre -záhradný program Gardena.

Stavebný dozor, stavebná, inžinierska činnosť - činnosť stavebného dozoru - výstavba rodinných, pasívnych nízkoenergetických domov - rekonštrukcia interiérov - koordinátor BOZP (kontrola projektovej dokumentácie, spracujeme a vedieme plány stavby)

Geotechnické inžinierstvo - geofyzika, seizmológia - projektovanie stavieb - riadenie stavieb - geológia, hydrológia - konzultačné služby pre jadrové zariadenia - životné prostredie

Stavebniny. Veľkoobchodný predaj stavebného materiálu. Možnosť využitia autodopravy. Stavebná firma. Stavebníctvo: -stavebné práce, rekonštrukcie a opravy -výstavba, stavba rodinné domy a objekty všetkých druhov -zakladanie stavieb.

Predaj: - vybavenie kúpeľní - vane a sprchové kúty - vodovodné batérie - kúpeľňový nábytok a doplnky. Práca: - kúrenárske - vodoinštalačný - opravy batérií.

Export: -čerpadlá -armatúry -závlahy -energetika -vodohospodárstvo.

Spoločnosť INSET s.r.o. sa od roku 1991 profiluje ako spoľahlivý a operatívny partner investorov, projektových organizácií a dodávateľov stavieb.

InService je modernou spoločnosťou zabezpečujúcou havarijný servis, opravy a údržbu technického vybavenia budov, plošne po celom území Českej a Slovenskej republiky a ďalej lokálne v Budapešti. Spoločnosť Inservice zaisťuje 24 dodín denne 365 dní v roku havarijnú službu, servisné práce, opravy, pravidelné preventívne prehliadky a revízie, v ...

Výroba a montáž - drevené okná EURO 72, EURO F 2000 - profesionálne okenné doplnky SCHERZ Predaj - stavebný materiál

Stavebné práce: -odvhlčenie objektov. -sanácia muriva. -rekonštrukcia budov. -rekonštrukcia kúpeľní. -podlahárske práce.

Prenájom, montáž a demontáž lešenia.

Vodo - topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce.

Inžinierska geodézia a geodetické práce v katastri nehnuteľností.

vyrábame a predávame lepené akvária terária.

Distribúcia tepla, tepelných zdrojov, stavebná činnosť, štiepka, poľnohospodárska výroba.

Výroba, predaj, montáž, servis - okenné rolety, rolovacie vráta a mreže - hliníkové okná, dvere, zimné záhrady a fasády - garážové a priemyselné vráta - vjazdové brány, automatické dvere - kašírovanie PVC a AL profilov.

Predaj a montáž plastových okien, výmena a montáž parapetov, murárske práce. Rekonštrukcia, revitalizácia - balkónov - výťahov - striech. Predaj a montáž -interiérové dvere. Kúpeľňové a kuchynské štúdio - kuchyňa, kúpeľňový nábytok - obklady, dlažba. Podlahové štúdio - plávajúce podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na mieru - ...

Kovovýroba - výroba protipožiarnych dverí. Výroba kovových dverí, okien, vonkajších roliet, zimných záhrad a presklených fasád.

Stolárstvo. - zákazková výroba nábytku - stavba pergol Podlahárstvo.

Maloobchod, predaj: -plastové okná -drevené okná -hliníkové okná

Stavebné práce - murárske práce - obkladačské práce - kúrenárske a vodoinštalatérske práce.

Drevovýroba: - palety - drevené obaly - rezivo.

Práca: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - zateplenie fasád - rekonštrukcia bytových jadier