Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Požičovňa. Prenájom, zapožičanie: - prívesný vozík Agados - detský vozík za bicykel Thule Chariot CTS CX1 - detská cyklosedačka Thule RideAlon - autoboxy - strešné nosiče - na bicykle, lyže.

Systém je certifikovaný ISO 9002. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -termoregulační, izolačné, akustická, netkaná textília pre automotive -těsnění pre hydrauliku a pneumatiku -gufera -manžety -O-krúžky -lepidla -těsnění pre vodoinštalácie a kúrenárske: -ploché tesnenia, izolácie. Obchodná a sprostredkovateľská ...

Práca: -strešné, klampiarske, pokrývačské. Izolácia, zatepľovanie strechy: -proti radónu-asfaltové pásy, fólie -izolácia proti vode-asfaltové pásy, fólia, Xypex -sanácia základov-podrezanie, profilovaná fólia.

Predaj prírodného kameňa s vodorovným povrchom. Dodávka obklad, dlažieb a muriva. Firma taktiež zaisťuje zemné a výkopové práce.

Maloobchod, internetový obchod, e-shop, predaj: - LED sortiment (žiarivky, žiarovky, panely, svietidlá ...) - svietidlá, svetelné zdroje, svietidlá - elektromateriál - batérie, akumulátory - zabezpečovacie zariadenie - ventilačné technika - meteostanice, teplomery - meracie prístroje - termostaty - náradie - šijacie stroje ...

Staviame na kľúč bazény rodinné a záhradné, plastové, laminátové, sklolaminátové, betónové a keramické. Ďalej staviame kúpacie jazierka, rekreačné vodné nádrže, chovné nádrže, čističky odpadových vôd, žumpy, nádrže i septiky, systémy recyklácie dažďovej a odpadovej vody a požiarnej nádrže.

znalecká činnosť - oceňovanie nehnuteľnosti geodetická kancelária

Hlavné stavebné činnosťou firmy Inžinierske stavby Neumann so sídlom v Znojme je výstavba inžinierskych sietí, kanalizácií, vodovodov, vodojemov, ČOV, betónových monolitických konštrukcií. Sme vybavení všetkými potrebnými prostriedkami pre kompletnú realizáciu inžinierskych stavieb. Sme špecialisti na betónové monolitické konštrukcie, vrátane ...

Návrhy a projektovanie silnoprúdových zariadení vrátane bleskozvodov Autorizovaný dozor na stavbách Revízna činnosť na hladine NN Návrh a projektovanie slaboprúdových zariadení

Inštalatérstvo: -voda -kúrenie -plyn.

Vykonávame debnenie a betonáž všetkých železobetónových konštrukcií, stropov a stien.

Stavebníctvo: -stavba RD -rekonstrukce bytových jadier -obklady a dlažby -zateplení fasád -sádrokartony -zemní a výkopové práce -izoláciu ai.

Služby. Účtovníctvo: -zakladanie spoločností s ručením obmedzeným so zápisom do obchodného registra -vedenie jednoduchého i podvojného účtovníctva a mzdovej agendy pre české firmy, pre rakúske firmy a drobných podnikateľov v spolupráci s rakúskymi daňovými poradcami v českom i nemeckom analýze -hospodárske analýzy v českom aj nemeckom ...

Práca: -stavebné -murárske -rekonštrukcia stavieb -fasády, fasáda -zatepľovanie budov, rod.domček -sadrokartóny, priečky, všetky podhľady obklady -obkladačské, všetky dlažby, vrátane zamkových a terasových dlažieb. Výstavba, stavba: -rodinné domy, chatky, pergola. -novostavby.

Výroba: -podlahové rošty -schodové stupňa -Príchytky k roštom. služby: -atypické rozmery -úprava rezom -žárový zinok -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -oceľové konštrukcie. Obchodná činnosť. Colná deklarácia. prevádzkareň: -u ihrisko areál.