Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Betónové schodisko Stropy Monolitické konštrukcie Armovanie Výstuž

Stavebné práce: - revitalizácia bytových domov - zatepľovanie fasád

Brány, brány, rolety. Dodávka, výroba, montáž: -vrata garážová, priemyselná, otočná, posuvná -rolovacie mreže, vráta -závory -parkovacie systémy, zábrany -vchodové dvere automatické -zatvárače dverí -brány -markízy -oplotenie -predokenné rolety. Všetko na elektrický pohon, s možnosťou diaľkového aj iného ...

Správa nehnuteľností. Dodávka, predaj, montáž: -stavebné výplne -plastové okná, dvere -hliníkové okná a dvere -drevené okná a dvere .parapety vnútorné, vonkajšie -žalúzie, rolety

Stavebná spoločnosť: -rekonštrukcia bytového fondu -priemyselné stavby -občianske stavby -rekonštrukcia stavieb na komerčné účely -rekonštrukcia a opravy kúpeľných domov -odborný dozor -poradenstvo.

Stavebná činnosť. Sťahovanie. Nákladná autodoprava.

Predaj, montáž, oprava, servis: - plynové spotrebiče

Predaj, montáž -plastové okná, dvere -garážové vráta -drevená "EUROOKNÁ" -repliky historických okien - hliníkové okná, dvere - žalúzie, rolety, markízy.

Výškové práce, stavebná činnosť - nová bytová výstavba - rekonštrukcia budov - izolácia a zatepľovanie - klampiarske, pokrývačské a tesárske práce.

Architektonické služby. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe vrátane súvisiaceho technického poradenstva. Developerská činnosť.

Služby: -poradenská činnosť v stavebníctve

Práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke - tapetárske - sklenárske - upratovacie služby

-geologický a geofyzikálny prieskum -hydrogeológia -korózny prieskum -kontrola vykonávania zlepšovania vlastností zemín -návrhy a kontrola injektáží zemín -diagnostika zaťaženia životného prostredia -diagnostika stavebných konštrukcií -meranie integrity pilot -georadarová diagnostika -servis trhacích prác -meranie bludných ...

Predaj, maloobchod, montáž, oprava, servis: -vybavenie kúpeľní -sanitárna keramika

Predaj, oprava, servis, e-shop: - náradie - zváracia technika - brusivo - ochranné pomôcky - spojovací materiál

Výstavba, rekonštrukcia, správa: - golfové ihriská Rekonštrukcia: - futbalové ihriská

Výroba, predaj, montáž, oprava, servis: -plastové okná

Realitná a inžinierska činnosť. Oceňovanie nehnuteľností a dozor stavieb. Opravy a údržby bytového fondu. Opravy a rekonštrukcia nebytových objektov. Bytová výstavba.

Výroba: - bytové rozvádzače - elektromerové rozvodnice - rozvádzače merania a regulácie - priemyselné rozvádzače

Maloobchod, predaj: -podlahové krytiny -PVC -vinylové podlahy -linoleum -koberce -drevené podláh -korkové podlahy

Elektroinštalačné, elektromontážne práce: - inštalácia v kancelárskych, obchodných priestoroch - domové a bytové rozvody - elektroinštalácia priemyselných a výrobných hál - bleskozvodové inštalácie na všetkých typoch striech - slaboprúdové rozvody EZS, EPS, domáce telefóny, štruktúrované kabeláže - revízia elektrických zariadení a ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - murárske - zámočníctvo