Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zámočnícka výroba. Výstavba, montáž, opravy a rekonštrukcia technických dopravných a železničných zariadení. Montáž, oprava a údržba vyhradených elektrických zariadení. Projektovanie elektrických zariadení. Výroba, inštalácia a opravy elektrických strojov a prístrojov. Montáž a opravy telekomunikačného a zabezpečovacieho zariadenia. Zemné ...

Konštrukcia Cheb. - projekčná, konštrukčná kancelária

Montáž, opravy, revízia vyhradených elektrických zariadení NN. Elektroinštalačné práce. Montáže a opravy bleskozvodov. Revízia a kontroly elektro spotrebičov.

Projekčná a inžinierska činnosť: -vzduchotechnika -vodovody, kanalizácia -plynovody -pozemné stavby.

Predaj: -stavebný materiál -náradie -pracovné pomôcky.

Práca: - zámočníctvo - sústruženie - obrábanie

Spoločnosť Washina engineering s.r.o. sa špecializuje na strojársku výrobu, predovšetkým strojných zariadení, strojov, robotizovaných pracovísk a mnoho ďalších. Realizujeme rezanie vodným lúčom na stroji FLOW MACH 3 v 2D. Táto unikátna technológia, ktorá tepelne neovplyvňuje daný materiál, reže všetky rôzne materiály ako kov, sklo, keramiku, ...

Stavebná firma. Pozemná výstavba. Rodinné domy, rekonštrukcia. Zatepľovanie fasád.

Sadrokartonárske práce, podkrovné vstavby, minerálne podhľady a montáž strešných okien.

Montáž, rekonštrukcia, revízia: -distribučné, prefabrikované trafo-stanice -rozvodne 22, 110, 400 KV -priemyselné elektroinštalácie -elektrické zariadenie NN, VN, VVN -stavebné práce -systémové riešenia protipožiarnych opatrení budov.

Predaj, maloobchod: -podlahové krytiny -PVC -koberce -laminátové podlahy

Sprostredkováva služby v oblasti elektroinštalácií.

Hope Electrics s.r.o. Vám ponúka elektro revízie v Prahe a celej SR. Elektro revízie bytov, výrobných hál, strojov a zariadení, čerpacích staníc, trafostaníc, kancelárskych budov a ďalších objektov. Revízia vykonávajú naši skúsení revízni technici. Vieme plniť aj expresné termíny.

Činnosť: - murárske práce - rekonštrukcia kúpeľní - obklady, dlažby

Plynoservis. Predaj, montáž, servis, projekt, revízia: -plynové zariadenia

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vykurovanie - solárne vykurovanie - tepelné čerpadlá

Navijareň elektromotorov ReMo Prevíjanie elektromotorov, opravy čerpadiel, opravy el.ručného náradia, navíjanie zváracích transformátorov, opravy zváracích káblov, opravy zváracích hadíc CO2. Zákazková výroba cievok, transformátorov a pod.

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske