Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, dodávka, predaj: - technologické potrubné rozvody - výroba atypických nerezových nádob - výroba a rekonštrukcia tlakových nádob - výroba celkov pre potravinársky a farmaceutický priemysel - čistiaca stanica C.I.P. - ručné zváranie metódou TIG s použitím agregátov Migatronic - dokonalé formovanie zvarov - delenie rúrok na ...

Stolárstvo. Výroba nábytku na zákazku.

Podlahárstvo HOPR. Práca: - podlahárske

Predaj, servis: - elektrické ručné náradie.

Stolárstvo, podlahárstvo. Zákazková výroba: - kuchyňa, kuchynský nábytok - obývacie a detské izby - kúpeľňový nábytok - spálňa, postele - skrine - kancelársky nábytok - vybavenie predajní a reštaurácií.

Predaj, montáž: - plastové okná a dvere

Výroba plastových nádrží a nádrží. Zemné a výkopové práce.

Klampiarske, tesárske a pokrývačské práce.

Služby: - návrh, výroba a inštalácia výrobkov z materiálu Corian a Montelli - výroba kuchynských, kúpeľňových a pracovných dosiek Výroba pre zdravotníctvo, sociálne zariadenie, laboratóriá a gastronómiu.

Predaj spojovacích materiálov.

Kuchynské štúdio, maloobchod, predaj: -kuchyňa, kuchyňa -kuchyne na mieru, návrhy -postele, sedacie súpravy, bytové doplnky Nábytok: -postele, stôl, stoličky, sedacie súpravy, bytové doplnky.

Spacie štúdio: -lôžka, váľandy, matrace, spálne -doplnkový sortiment k spálňam.

Zastúpenie pre Breclavsko, Jihlavsko a Brno-vidiek. Stolárske potreby: -lamino dosky Kronospan II akosť, pracovné dosky, dvierkovina.

Služby: - elektroinštalácia - zemné - maliarske - obkladačské - inštalatérske - kúrenárske - stavebná činnosť

Zákazková výroba kovorobných dielov a konštrukcií. Služby: obrábanie, brúsenie, pálenie plazmou, vŕtanie, vytláčanie, ohýbanie. Sériová výroba dielov a príslušenstva pre motorové vozidlá, priemyselné armatúry a poľnohospodárske stroje.

Služby: - elektroinštalačná práca - montáž a oprava bleskozvodov

Výroba: - niklové teplotné čidlá. - platinové teplotné čidlá - teplotné sondy - prevodníky - rezistory a rezistorové siete - žiarivkové kondenzátory - motorové kondenzátory - autokondenzátory - odrušovacie kondenzátory - odrušovacie prvky - nožné spínače - nožné regulátory - cermetové trimre - plastové telieska cievok ...

Práca: -delenie materiálov -zámočnícke

Inštalatérske a kúrenárske práce

Predaj, maloobchod: -stavebný materiál DENNERT -stropné systémy -schodisko -komíny

Práca: -murárske -výškové Maloobchod, predaj: -obklady -dlažby -stavebná chémia