Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Klampiarske a pokrývačské práce - rekonštrukcia šikmých a plochých striech vrátane krovov - natieračské a murárske práce.

Činnosť: Výkopové práce: - výkopy pre inžinierske siete a tepelné čerpadlá - hĺbenie bazéna, stavebných základov - terénne úpravy pozemkov - výkopové a zahrňovacie práce - nakladanie zeminy a iných sypkých materiálov Demolačné práce: - demolácia objektov vrátane odvozu demolačného materiálu Predaj: - piesku, štrku, zeminy Ostatné ...

Práca: -pokrývačské -klampiarske -tesárske

Predaj, e-shop: - čistiace prostriedky - kuchynské potreby - kancelárske potreby - náradie - záhradnícke potreby - chovateľské potreby

Klampiarstvo, pokrývačstvo: -pokrývačské a klampiarske práce - izolačné práce

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - kľúčový sortiment - stroje na výrobu kľúčov, autokľúčov a príveskov - kovanie, zámky, trezory, poštové schránky - železiarsky tovar.

Prenájom, požičovňa: - plošiny Výškové práce Nákladná autodoprava

Práca: -vodoinštalačný -kúrenárske -plynárske

Výroba: -hotelový nábytok Stolárstvo. Kovovýroba.

Zámočnícke práce. Služby: -otváranie zámkov dverí, áut, trezorov

Drevovýroba. Práca: -frézovanie dreva

Kovovýroba, zákazková strojárska výroba - zváračské práce - zámočnícke práce - obrábačské práce - výroba ozubených a reťazových kolies.

Dovoz prírodného kameňa a odvetraných fasád z celého sveta: - bridlice - kremeň - pieskovec - vápenec - mramor.

Stavebné práce: -zemné -odbahňovanie rybníkov širokopásovými strojmi -inžinierske siete -hĺbenie rýh rýhovačom šírky 0, 25 a 0, 45 m*** -čistenie a opravy melioračných systémov -pretlaky pod vozovkou priemeru 80-1200 mm** -rekultivácia -traktorbagre JCB*.

Veľký výber luxusného kovania talianskej značky Colombodesign.

Kompletná rekonštrukcia bytov a bytových domov, podkrovné vstavby, rekonštrukcia bytových jadier panelových domov. Ponuka zateplenia objektov.

Stavebná a klampiarska firma. Stavby na kľúč. Strechy: - šikmé - rovné - snehové zábrany a komínové lávky Fasády - oprava, umývanie a náter Výškové práce, horolezecká technika Inžiniering, zhotovenie projektovej dokumentácie

Veľkoobchod: - obklady, dlažby - lámaný kameň - prírodný stavebný materiál žula, mramor, travertín, pieskovec, bridlice, onyx, vápenec, quarzit

Výroba a predaj: - stavebné hmoty: - akrylátová podlahová stierka UNIFIL. Podlahová stierkovacia hmota je odolná zmes na disperznú báze určená na vyrovnávanie betónových, murovaných a kamenných podkladov a podláh.