Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dodávka, montáž, predaj: -materiál pre stavbu, stavebniny -stavebné materiál -cihly, tvárnice -střešní krytiny -okna, okien, dvere, dverí -obklady, dlažby, sanita -malty, fasádne omietky, farby -hutní materiál -obrubníky, vonkajšie dlažby, dlažba -nářadí, tmely, lepidlá -stavebné rezivo -predaj propán-butánu -krbové vložky -stínící ...

Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie, ploty, brány, vráta, zábradlie, schody, dopravníky, elevátor, oceľový zásobník, síl, opekací súpravy a udiarne. Zámočnícke a klampiarske práce. Atypické konštrukcie podľa dodaných aj vlastných projektov.

Práca: - murárske - obkladačské - sadrokartonárske - rekonštrukcia

Josef Reiter sa zameriava na stolársku výrobu nábytku, kuchýň, schodov, dverí a zárubní.

Vŕtané studne Znojmo, Južná Morava. Čistenie kopaných a vŕtaných studní.

Obkladačské práce: - obklady a dlažby kúpeľní, chodieb a kuchýň - dlažby v exteriérov - balkóny, terasy - poradenstvo a rozpočet pri voľbe a spotrebe materiálu Murárske práce: . príprava podkladu pre obklady - vyrovnávanie podláh a stien, betón, omietky - vystavanie priečok i celého bytového jadra - štukovania - penetrácia, nivelácie, ...

Strechy a rekonštrukcia striech klampiarske práce fasády Izolácia striech a základov Drevené pergoly tesárske práce

Strechy, klampiarske a pokrývačské práce.

Spoločnosť SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodáva priemyselné vykurovanie - plynové vykurovanie hál s vysokou účinnosťou. produkty: - nízkoteplotné plynové infražiariče SCHULTE - rúrkové plynové infražiariče SYSTEMA - rúrkové plynové infražiariče Reznor - plynové teplovzdušné systémy Reznor - elektrické infražiariče - s ...

Murárske práce vrátane zatepľovania fasád, pokládky dlažieb a spevňovania plôch. Realizácia stavieb na kľúč.

Výstavba a rekonštrukcia: - inžinierske siete: - vodovody - kanalizácia - ČOV (čističky odpadových vôd) - chodníky - detské ihriská Stavby: - malé vodné elektrárne. Zemné práce.

Montáže a údržba verejného osvetlenia. Nasvetľovanie prechodov. Diagnostika zkorozivění stožiarov. Veľkoobchod: - materiál pre verejné osvetlenie.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - detské izby - vstavané skrine

Český výrobca nábytku do domu, bytu aj na záhradu. Zameriavame sa tiež na realizáciu pergol, zastrešenie bazénov, zasklenie terás a pergol. Pohodlne vyberať môžete aj na našom e-shope s nábytkom: - ohnisko - vešiakové steny - konferenčné stolíky, stolíky, vešiakové skrine a ďalšie.