Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj všetkého stavebného materiálu. Stavebniny. Montáže sadrokartónu, minerálnych podhľadov, strešných okien Predaj: - sadrokartónové dosky a montážne prvky firiem KNAUF, LAFARGE, Norgips, Rigips - tepelné izolácie firiem ISOVER, URSA, Knauf insulation - maltové zmesi firmy QUICK-MIX, - výrobca stavebnej chémie Bralep - ...

Kompletné montáže, opravy a rekonštrukcie: - všetky ploché a sedlové strechy, vrátane tesárskych a klampiarskych prvkov.

Dodávky elektronických zabezpečovacích a protipožiarnych systémov a elektrických silnoprúdových a slaboprúdových zariadení a rozvodov.

Ponuka stavebných prác vrátane inžinierskych a projektantských služieb.

Predaj, maloobchod: - stavebný materiál - stavebniny.

Stolárstvo. Práca: -truhlárske -zákazkové stolárstvo -stavebné aj bytové stolárstvo -kuchyne, vstavané skrine, spálne -detské izby, bytové doplnky -špaletové okná -dvere vchodové, interiérové.

Výroba, dodávka, distribúcia: -solárne kolektory -v súčasnej dobe je vyrábaný nový solárny kolektor FreeSun SK 218 s vysokoselektívnou vrstvou ETA PLUS.

Montáž - osvetlenie Elektrikárske prácerekonštrukcia - domové rozvádzače Rekonštrukcia - kuchyňa Sadrokartonárske práce

Developerské projekty. Rekonštrukcia: - historické budovy v Prahe. Realizácia, výstavba: - novostavby v Prahe - nové byty a rodinné domy mimo Prahy. Správa a údržba nehnuteľností. Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj a prenájom nehnuteľností: - byty - rodinné domy - kancelárske priestory - obchodné, skladové ...

Zákazková výroba nábytku: - kuchyňa - vstavané skrine - detské a obývacie izby - spálňa - kancelársky nábytok.

Drevovýroba. Nábytkové a stavebné stolárstvo. Stavebné práce: - stavby na kľúč

Revízia elektrických zariadení Praha a okolia. Revízny technik.

Predajňa, eshop, servis a požičovňa náradia. Ponúkame elektrické ručné náradie, vŕtačky, brúsky, kladivá, skrutkovače aj píly. Záhradná technika. Nájdete u nás kosačky, snehové frézy, krovinorezy a plotostrihy. Predaj a požičiavanie stavebnej techniky.

Vykonávame: - rekonštrukcia a údržba pamiatkových objektov - priemyselné stavby - bytové a občianske stavby - pozemné a inžinierske stavby - zatepľovanie stavieb.

Ponuka vedenia stavieb, stavebného dozoru a technického dozoru stavebníka nad vykonávaním stavby pri stavbách financovaných z verejného rozpočtu.

Výroba, dodávka: - technológie a stroje na výrobu káblov.

Stavebné práce: - sanácia betónových konštrukcií - nátery oceľových konštrukcií - jadrové vŕtanie betónu

S2 Atelier Schmidt. Projekcia, projektovanie: - rodinné domy - občianska výstavba Návrh: - interiéry

Práca: - kúrenárske - plynárske - vodoinštalačný - Vodo, Topo, Plyn

Hydrogeologický prieskum - sanačný prieskum - environmentálny monitoring - monitoring skalných masívov. Inžinierska činnosť vo výstavbe.

Elektroinštalačné práce a elektrorevízie.