Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebné práce nielen pre Brno Všetky stavebné práce Výškové práce Výrub a rezanie stromov Izolácia striech a lodžií Zámočnícke a klampiarske práce Montáže a demontáže Čistenie a umývanie Demolácia Sklenárske práce Elektro práce Špeciálna práca Maliarske a natieračské práce NONSTOP POHOTOVOSŤ Práce vykonávame ako v interiéroch tak aj ...

Remeselnícke práce: - všetky inštalatérske a kúrenárske - havárie, montáže, drobné opravy a rekonštrukcie - plynoinštalačný - vodoinštalačný. Nonstop služba voda, kúrenie, plyn a odpady. Rekonštrukcia: - kúpeľne (vrátane kalkulácie).

Murárske práce Vykonávame hrubé stavby rodinných domov. Ďalej ponúkame rekonštrukcie starších domov, betónovanie základových dosiek a podláh, zapravovanie špalet plastových okien, štukovanie, stierkovanie vnútorných múrov, jadrové omietky, búracie práce, betonárske práce, opravu fasád a iné. Obklady Lepenie obkladov na rôzne povrhy podľa ...

Stavebné a obkladačské práce. -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier -vodoinštalačné a kúrenárske práce -zatepľovanie budov a rodinných domov -murárske práce.

Firma vykonáva murárske a obkladačské práce. Rekonštrukcia bytov a kúpeľní, podlahárske práce atď.

Výroba, predaj: - žiaruvzdorné materiály Projekcia, montáž: - tepelné izolácie

Murárske, dlaždičské a obkladačské práce. Montáže sadrokartónu.

Činnosť: - dodávka slnečných elektrární na kľúč

Činnosť: - zhotovenie omietok - rekonštrukcia pamiatkových budov a fasád

Služby: - tepelné a akustické izolácie - montáž protipožiarnych sadrokartónových konštrukcií

Stavebná spoločnosť, výstavba: - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonštrukcia budov

Predaj, montáž - podlahy laminátové, vinylové, drevené a korkové. Renovácia podláh.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Autorizovaný servis: - plynové zariadenia. Čistenie: - kanalizácia. Vodoinštalačné práce.

Stolárstvo. Výroba - okná, dvere - kuchyňa - nábytok na mieru. Rekonštrukcia podkrovia, interiérov a kúpeľní - sadrokartonárske práce - obkladačské práce.

Murárske práce. Oprava omietky po výmene okien, dverí. Oprava omietky pred maľovaním. Oprava omietky starého stropu. Zapravenie drážok s elektro a vodovodnou inštaláciou. Malé opravy (lepenie obkladov, dlažby, škárovanie...). Oprava vlhké - sanačné omietky. Kompletné zatepľovanie bez finálnej omietky. Maľovanie. Štukovanie. HOdinový ...

Stavebná spoločnosť EVEN s.r.o. realizuje kompletné stavby a zemné práce. Bytové a rodinné domy na kľúč, alebo ich časti (základové dosky, výmurovky, strojné omietky, atď.), kompletné ZTV (zemné práce, kanalizácia, komunikácia, zámkové dlažby). Autodoprava.

Výroba: - zvárané výrobky z ocele - oceľové konštrukcie Práca: - zámočnícke - zváračské

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - pracovné pomôcky, odevy, obuv - plasty - stavebná chémia a náterové hmoty - ploché skolo a zrkadlá - gumy a remeselnícke potreby - náradie - drogéria.

Kovoobrábanie: - zámočnícke práce - zváranie, vŕtanie, brúsenie - frézovanie, sústruženie.

Práca: - zemné - výkopové - búracie - žeriavnícke - autodoprava

Prevádzkovanie zámočníctva, kovovýroby a obrábanie kovov.

Montáž a opravy sadrokartónu, tepelnej a akustickej izolácie, rekonštrukcia bytových jadier, murárske a obkladačské práce.

Výroba, montáž - vstavané skrine - garážové brány. Predaj, montáž - plastové okná - interiérové dvere a obložky - žalúzie, rolety.

Potrubárske práce (potrubné rozvody) a zámočnícka výroba. Inštalácia potrubných rozvodov technických plynov. Inštalatérske a kúrenárske práce. Rozvody plynu, plynové prípojky, regulačné stanice plynu