Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárska výroba. Návrhy, výroba, montáže: - atypický nábytok do bytových a komerčných interiérov - kuchynské linky vrátane spotrebičov - vstavané skrine - nábytok do obchodov, kancelárií, reštaurácií a barov.

Práca: -murárske -rekonštrukcia bytov a domov

Predaj a montáž: - strešné krytiny vrátane príslušenstva - poradenstvo zdrama - špecializácia na ľahké krytiny, strechy na kľúč, izolácia striech.

Projekty požiarnej ochrany: -nových stavieb -rekonštrukciou. Projekty pozemných stavieb. Posudzovanie požiarnych nebezpečenstiev.

Práca: - murárske - zateplenie fasád - sadrokartonárske práce

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo, voda-plyn-kúrenie.

Staviteľstvo: - rekonštrukcia rodinných domov - rekonštrukcia bytov, kúpeľní - zateplenie domov

Výroba: - ekologické pelety zo sena a slamy Montáž: - kotly

Autorizovaný predaj a servis výrobkov zn. STIHL a VIKING - náradie - motorové píly - krovinorezy - čistiace stroje - fukače a vysávače.

Maloobchod, predaj: -stavebniny -stavebný materiál

Zámočníctvo, výroba: - ploty - brány - grafické lisy

Dovoz tropických drevín z Afriky. Produkty: - teakové flexipanely - obkladové mozaiky - priemyselné mozaiky - parkety - terasové dosky - podlahové palubovky - fasádne profily - škárovky - podlahové lišty - rezivo Výroba: - nábytok - všetky výrobky z tropických drevín - atypické výrobky z teaku Vybavenie ...

Projekcia, montáž, revízia: - bleskozvody v oblastiach s nebezpečenstvom výbuchu a požiaru (po celej SR). Montáž, dodávka: - aktívne bleskozvody HELITA-PULZAR. Revízia: - bleskozvody - elektrické zariadenie.

Predaj, e-shop, montáž: - tepelná technika - vykurovacie rohože - vykurovacie káble - elektrické podlahové kúrenie

Kúpeľňové štúdio - kúpeľne na kľúč - rekonštrukcia kúpeľní - podlahárske práce - maliarske práce - stolárske práce.

Práca: - vodoinštalatérske - plynárske

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Maloobchod, predaj, montáž: - kľúče - zámky - stavebné vložky - kovanie.

Práca: -pokrývačské -klampiarske -tesárske