Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Spoločnosť CHARMONT s.r.o. ponúka vo všetkých odvetviach priemyslu tieto činnosti: inžinierska činnosť spracovanie projektovej dokumentácie dodávateľská činnosť realizácia investičných celkov „na kľúč“ montážna činnosť rekonštrukcia a modernizácia opravárenská činnosť poradenská a konzultačná činnosť.

Rekonštrukcia, prestavba: -bytové jadrá -kuchynské linky. Kompletné vybavenie kúpeľní. Predaj: -obklady -dlažba.

Potlač samolepiacich etikiet a štítkov. Elektroslužby - montáž bleskozvodov, elektrotechniky - revízia elektro.

Predaj: - vodohospodárska technológia pre bazény a plavecké areály, úpravne pitnej vody a úpravne priemyselných a odpadových vôd.

Stolárstvo. Výroba - okná, dvere - nábytok - pergoly - drevostavby.

Výroba - oceľové konštrukcie stavebné práce Zváračské práce Zámočnícke prácevýroba - oceľové konštrukcie

Služby: - montáž a revízia elektrických zariadení.

Projekcia, projektovanie: - železničné stavby: - trakčné vedenie - elektrický ohrev výhybiek - ukoľajnenie - verejné osvetlenie - fotovoltaické elektrárne

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - podlahový materiál.

Výroba, predaj, montáž: - plynové sálavé kúrenie RADI-HEAT.

Sadrové omietky a liate podlahy - dodávky hrubých stavieb - stavby na kľúč - strojné omietky - liate anhydritové podlahy - epoxidové podlahy - sadrokartónové konštrukcie - zatepľovacie systémy - rekonštrukcia stavieb - fasády - špeciálne povrchové úpravy - benátske štuky, betónimage - maliarske a dokončovacie práce.

Vykonávame: - výstavba a rekonštrukcia budov aj bytov. - projektová dokumentácia - murárske práce - horolezecké a výškové práce - maliarske práce - elektroinštalačná práca - inštalatérske práce -odborné posudky stavieb - stavebný dozor - vnútroštátna aj medzinárodná autodoprava.

Služby: -investorské -projektová činnosť. Správa bytov a domov.

Služby: -investorské -projektová činnosť. Správa bytov a domov Klíše.

Vykonávam: - výmeny vodovodných batérií - pripojenie automatických práčok - pripojenie umývačiek riadu - výmeny WC, umývadiel, drezov a ostatných zariaďovacích predmetov v domácnosti - inštalácia a opravy vodoinštalácie a vykurovania - výmeny pracovných dosiek kuchynských liniek - výmeny radiátorov.