Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Solárny ohrev. Tepelné čerpadlá. Vykurovanie.

Projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe. Realizácia stavieb.

Veľkoobchod, predaj - potreby pre dom, byt a záhradu - priemyselný tovar - náradie - záhradný nábytok - sanita.

Zámočníctvo, kovoobrábačstvo NC. Výroba nosičov tŕňov pre diaľnice a cyklotrasy.

Stavebný bazár, e-shop - nové aj použité plastové a drevené okná i dvere - strešné okná - osvetlenie - koľte, kachle - sanita.

Facility management - vzdelávacia činnosť. Dokončovacie stavebné práce. Dodávka drevených konštrukcií - ploty - pergoly - záhradné domčeky.

Stavebná firma - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia stavieb - zatepľovanie budov - murárske práce.

Práca: -maliarske, maľby - bezvzduchové striekanie malieb AIRLESS kancelárie, byty, haly, prevádzky. - natieračské strechy, oceľové konštrukcie, fasády, okná, dvere, radiátory, betónové podlahy - protipožiarne nátery na kov, drevo atď. - nástreky textilných tapiet (COLORTAP, VARIOPAINT) - zhotovovanie veľkoplošných reklám na fasádach ...

Práca: - zatepľovanie budov - zasklievanie lodžií

Práca: - stavebné - zemné - murárstvo

Montáž, opravy, revízie a skúšky: - elektrických zariadení. Projektová činnosť vo výstavbe.

Dodávka investičných celkov pyrolitických zariadení v oblasti likvidácie odpadov, ekologická likvidácia Montáž, opravy, revízie a skúšky: - elektrických zariadení. Projektová činnosť vo výstavbe.

Stolárstvo, podlahárstvo. Drevárska výroba: -záhradné domčeky, pergoly -záhradný nábytok -pokládka drevených a plávajúcich podláh -kuchynské linky, obývacie steny, vstavané skrine -výroba a montáž schodísk - samonosné, s betónovým podkladom, železné konštrukcie -drevené zárubne, dvere, posuvné dvere, vráta.

Výstavba, rekonštrukcia, opravy: -plynovody a domové prípojky. Držiteľ certifikátu systému riadenia akosti podľa EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Drevostavby: -návrh optimálneho architektonického riešenia domu -spracovanie úplnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie -inžinierska činnosť, súvisiaca so stavbou domu -zaistenie spôsobu pre financovanie stavby domu -výroba stavebných dielcov a doprava na stavebné miesto -výstavba domu na kľúč alebo v rozsahu podľa ...

Prípravné a dokončovacie stavebné práce.

Spoločnosti SK-EKO Systems s.r.o. a SK-EKO Pardubice s.r.o. vznikli v roku 1995 a 1998. Spoločnosť certifikovaná ISO 9001 a 14000 Ekologické likvidácia: - špeciálne a nebezpečné odpady. Demolačné a stavebné činnosti. - likvidácia technologických celkov Prevádzkovanie skládok inertných odpadov. Zber, recyklácia: - akumulátory, ...

Stolárstvo a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných drevotrieskových dosiek a ďalších moderných materiálov: -špecializácia na kuchynské linky a vstavané skrine -vybavenie miestností - detských a obývacích izieb, spální, pracovní, knižníc, obchodných a kancelárskych priestorov a pod.

Rohože - od návrhu po pokládku - po celej SR: - vchodové kaučukové vonkajšie rohože - vchodové textilné vnútorné rohože - dverné rohožky - rámy ku vchodovým rohožiam - čistiace zóny - logové vonkajšie aj vnútorné rohože - priemyselné rohože k obrábacím strojom - ergonomické rohože - rohožky do spŕch, k bazénom, do sauny - ...

Výroba a predaj: - vchodové vonkajšie a vnútorné rohože - hliníkové čistiace zóny - logové rohože - čistiace rohože do autobusov - dverné rohožky - protiúnavové a ergonomické rohože - rohože k obrábacím strojom - ESD rohože a príslušenstvo - rohože pre veľké zaťaženie - gastro rohože a rohože do potravinárskej výroby - špeciálne druhy ...

Služby: - kúrenárske a inštalatérske práce - opravy kotlov značky Viadrus. - prestavby liatinových kotlov Viadrus a Dakon na automatické - montáže tepelných čerpadiel od českého výrobcu Hotjet - montáž boilerov s tepelným čerpadlom - montáž podlahového kúrenia - kompletná rekonštrukcia kúpeľní.