Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok: -obývacia, kúpeľňová -kuchynské linky -schodisko -dvere -postele.

Pozemné staviteľstvo: - zatepľovacie systémy, - projekcia a realizácia, - revitalizácia.

Zákazková výroba: -rozvádzače do 1000V. Montáže: -káble pre vysokorýchlostné obrábacie centrá .

Firma sa zaoberá výrobou, predajom a montážou stajňového zariadenia pre kone, kovaných polotovarov, plotov, zábradlia a parkových lavičiek. Výroba: - kovovýroba - zámočníctvo - zhotovovanie jednoúčelových strojov a zariadení. Výroba: - vnútorné stajňové boxy a zariadenia pre kone, potreby na ustajnenie koní, doplnky pre stajne - ...

Služby: -kontajnerová doprava Práca: -zemné

Služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - dodávka a montáž osvetľovacích telies do rodinných domov a objektov - projekcia - revízia - montáže elektronických zabezpečovacích systémov

Klampiarstvo Hotový a syn Klampiarske práce - meď, titánzinok, pozink a lakovaný pozink, lakovaný hliník - odvodňovacie systémy, fasádne prvky - klampiarske prvky na mieru, vlastná výroba - vlastná nákladná doprava - ploché strechy, trapézové, škridlové tabule, latovanie - kompletné strechy vr. tesárskych prác.

Výroba: -kuchyňa -kancelársky nábytok -detské izby -vstavané skrine -záhradný nábytok -okná a dvere -schodisko.

Domové inštalatérske práce: - kúrenárske, kúrenárstvo - vodoinštalatérske, vodoinštalačné, rozvody vody Murárske práce, murárstvo.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizácia - tepelné čerpadlá. Stavebná činnosť - zatepľovanie - rekonštrukcia bytových jadier. Realitná činnosť.

Služby: - technický dozor investora a koordinátor BOZP - dotácie a poradenstvo - architektúra a design - facility management

Služby, práce: - údržba a opravy domov, bytov - zámočnícke - vodoinštalácia - práca s drevom - betónovanie, izolácia

Projekčná činnosť, projektová dokumentácia. Architektonické štúdie, 3D vizualizácia. Stavebný dozor.

Činnosť: - zemné práce - výstavba inžinierskych sietí - výstavba chodníky, parkovisko

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -elektromateriál -káble, elektromery, príslušenstvo, zemniaci materiál, náradie, pásovina a osvetlenie.

Predaj a prenájom: - mobilného oplotenia - zábrany - mobilného WC - umývadlá - pisoáre

Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo - maliarske práce - natieračské práce.

Stavebniny - fasádne štúdio - elektrické náradie FLEX - požičovňa náradia - tepelné izolácie - zatepľovacie systémy - hutnícky materiál - drevo - sadrokartóny a polystyrény - betónové výrobky - doprava. Požičovňa náradia - Elektrická brúska na sadrokartón s vysávačom - Manipulačné kliešte na obrubníky - Lámačka na ...

Revízia a montáž elektrických inštalácií. Revízia náradia a spotrebičov. Výstavba rodinných domov. Priemyselné stavby. Rekonštrukcia budov.

Vodoinštalatérstvo - vodoinštalatérske práce - montáž sanity.