Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Špecializujeme sa najmä na servis klimatizácie a servis vzduchotechniky. Inštalujeme aj solárne systémy. Naše komplexné služby v oblastiach klimatizácie, vzduchotechnika a solárne systémy poskytujeme v celej Českej republike.

Stavebné práce a rekonštrukcie - zakladanie stavieb - murárske práce - pokrývačské práce - klampiarske práce - tesárske práce - maliarske práce - búracie práce - fasády - prístavby, nadstavby, vstavby - dokončovacie práce.

Práca: -zámočnícke -zváračské -montáž konštrukčných celkov -náterové práce Dodávka, predaj: -hutnícke materiály

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - skrine, rozvádzače - vodo topo plyn - vodoinštalatérsky materiál - kúrenársky materiál - sanita - ohrevné zariadenia - čerpadlá - obklady a dlažba. Elektroinštalačné práce.

RECYKLÁ Predaj: - odkvapové a strešné systémy, - presvetľovacie profily - trapézové plechy - dierované plechy - plechy a zvitky, KOB - olovené akumulátory - autobatérie BANNER Výkup: - farebné kovy - železný šrot - akumulátory ( 5 Sk / kg ) - noviny - časopisy - papier - lepenka

Doprava a logistika Ponúkame prepravu po celej Českej republike, EÚ i nečlenských štátoch EÚ

Elektroinštalačné práce - revízia Revízia - bleskozvody

Práca: - sadrokartonárske - štukatérske - tapetárske - interiéry na kľúč

Stavebná a projekčná kancelária: -inžinierska činnosť -projektová činnosť -vykonávanie stavieb -správa a údržba nehnuteľností -realitná činnosť.

Stavebná, projekčná kancelária: -inžinierska činnosť -projektová činnosť

Stavebné práce: - spevnené plochy - kamenné múry - dlaždičské práce

Zariadenie a vybavenie interiérov: -sadrokartón, tepelné izolácie a stropné podhľady -maliarske, lakovnícke práce a tapetovanie -predaj a pokládka podlahových krytín, vrátane plávajúcich podláh -výroba a predaj žalúzií -kancelárske stoličky a kreslá -kancelársky nábytok a kuchynské linky -šatové skrine - lamino LTD -domáce ...

Elektromontáže - údržba a opravy verejného osvetlenia - revízia elektrického zariadenia, bleskozvodov a elektrických spotrebičov.

Veľkoobchod pletiva. Predaj, montáž - poplastované pletivo - pozinkované pletivo - okrasné pletivá - stĺpiky, vzpery - plotové výplety a rámy - chovateľské pletivá a siete.

Predaj, montáž - interiérové dvere - plastové okná - parapety, žalúzie.

Stavebná činnosť a rekonštrukcia - výstavba rodinných domov - sadrokartonárske práce - fasády, zateplenie - rekonštrukcia bytových jadier - obkladačské práce.

Sťahovanie (aj medzinárodné), žeriavnícke práce, autodoprava, nadmerná preprava, skladovanie.

Práca: -rekonštrukcia rodinných domov -rekonštrukcia objektov pre podnikanie -výstavba stropov z rôznych materiálov -výstavba priečok z rôznych materiálov -zhotovenie klenbových oblúkov -osadzovanie dverí -osadzovanie okien -prestavby bytových jadier aj na kľúč vrátane elektroinštalácie -pokládka dlažby a obkladov -betónovanie ...

Dodávka, predaj: -lakované profilové dvere a zarubne

Stolárstvo. Výroba - atypický nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - dvere.

Výstavba - úsporné domy - drevostavby - ekologické stavby.

Dopravné a inžinierske staviteľstvo. Výstavba, realizácia: -cesty, diaľnice, chodníky, komunikácia -odstavné plochy -parkovisko -železničné vlečky -kanalizácia, vodovody -skládky -zemné a búracie práce.

Stolárstvo, podlahárstvo Maliarstvo, natieračstvo.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - stavebný dozor - projektové práce Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia bytov, domov