Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Služby: -predaj montáž dverí a zárubní -dvere dyhované, laminované, foliované, masívne -predaj a montáž okien - plastové, drevené -predaj a montáž nerezového zábradlia, predaj a montáž schodísk -sklenené vnútorné steny -podlahy drevené, lamino, PVC, priemyselné a športové -poradenstvo, predaj, montáž, servis -kovanie COBRA, MT, ...

Výrobca elektrických vykurovacích systémov.

Predmetom podnikania spoločnosti sú tieto činnosti: - vodoinštalatérstvo - výroba, inštalácia a opravy ústredného vykurovania - montáž, opravy vyhradených plynových zariadení - opravy vyhradených elektrických zariadení a výroba rozvádzačov nízkeho napätia - murárstvo - maliarstvo a lakovníctvo - upratovacie práce.

Dizajn interiérov Technický dozor investora Architektonická činnosť Projektovanie - pozemné stavby

Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo

Tepelné izolácie nielen pre Vašu strechu Ponúkame zateplenie Vášho objektu osvedčenou a modernou metódou fúkanou alebo doskovou izoláciou. Ponuka izolačných materiálov: Sklené vlákno Kamenná vata Celulózové vlákno Polystyrén

Priemyselné podlahy - betónové podlahy - podlahy pre potravinárske prevádzky - opravy schodov.

Predaj, servis, požičovňa - náradie - stavebná mechanizácia - záhradná technika.

Požičovňa náradia. Pre potreby profesionálov i domácich majstrov poskytujeme požičiavanie záhradnej techniky a stavebnej mechanizácie. Prenájom špeciálneho náradia napr. pre stolárov, sklenárov, elektromontérov.

Služby: - nákladná autodoprava - zemné a výkopové práce - demolácia - hutnenie

Nákladná doprava vnútroštátna. Zemné práce. Ubytovňa. Prenájom rodinných domov.

Pokládka a opravy masívnych drevených podláh s povrchovou úpravou olejmi aj vosky. Predaj, opravy či renovácia nábytku a bytových doplnkov.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vykonávame servis, opravy, inštalácie, rekonštrukcie a havárie kúrenia, vody a plynu po celej SR, predovšetkým vo východných Čechách - Hradec Králové, Pardubice a okolie.

Distribúcia, predaj - autodiely - náhradné diely na automobily - vybavenie autoservisov - ručné náradie.

Návrhy, projekcia, montáž pre solárnu techniku, expanznú techniku, kotolne, vykurovanie, ohrev vody, tepelné čerpadlá.

Fúkaná izolácia budov, podkrovných, medzistenných alebo medzistrešných priestorov.

Architektonický a projektový ateliér: - projekcia rodinných domov

Výroba, predaj: - elektrické náradie - ručné náradie - zváracia technika - dielenská chémia - príslušenstvo.

Práca: - výkopové - demolačné - pokládka zámkovej dlažby - zatepľovanie - inžinierske siete

Pneuservis - predaj, výmena a opravy pneu. Požičovňa prívesných vozíkov a autopríslušenstva, stavebnej a záhradnej techniky. Účtovníctvo, vedenie daňovej evidencie