Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Služby: - montáže elektrického akumulačného a priamovykurovacieho podlahového vykurovania

Geodetické práce - zameranie, vytýčenie hraníc pozemkov - geometrické plány.

Murárstvo, tesárstvo - výstavba rodinných domov - sadrokartonárske práce - murárske práce - zateplenie fasád - búracie práce - tesárske práce.

Realizácia striech - klampiarske práce - pokrývačské a tesárske práce. Fúkaná izolácia - izolovanie stropov, striech a stavieb. Sanácia muriva - vysúšanie. Kontajnerová nákladná doprava - odvoz sutiny, zeminy - dovoz piesku, štrku.

Stavebné a tesárske práce - stavby, opravy a rekonštrukcie striech - stavba a montáž lešenia - altány, pergoly, prístrešky.

Projekčná a inžinierska činnosť - projektovanie stavieb.

Návrh, montáž, oprava, servis: - garážové vráta - závory, brány - stĺpiky - parkovacie systémy

Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny Montáž, opravy, revízie a skúšky zdvíhacích zariadení -Povrchové úpravy a zváranie kovov -Výroba strojov a zariadení na využitie mechanickej energie -Projektovanie elektrických zariadení -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov

Predaj, montáž, servis - garážové vráta Zasklievanie - balkóny - lodžia

Predaj, montáž, servis, náhradné diely: - bezpečnostné systémy - automatické dvere a pohony - privátne a priemyselné vráta, brány a závory - rolovacie mreže - vonkajšie predokenné rolety a žalúzie - vnútorné tienenie - markízy - siete proti hmyzu.

Rozpočty a príprava stavieb. Stavebná činnosť - bytová výstavba a rekonštrukcia budov. Technický dozor stavieb.

Zemné a výkopové práce. Demolácia. Zakladanie stavieb. Výkopy inžinierskych sietí.

Komplexná činnosť v odbore tepelnej techniky, rozvodov potrubia, ústredného kúrenia (ÚT**), meranie regulácie. Projekcie, dodávky, poradenstvo: -vypracovanie projektov stavieb vrátane dokumentácia pre stavebné a územné riadenie -rozvody a spotreba tepla -výmenníkové stanice -kotolne -teplofikačné štúdie. Predaj, oprava, ...

Zváranie, montáže: - plastové potrubné systémy, plastových potrubných systémov. Kúrenárske práce, kúrenárstvo. Vodoinštalatérske práce, vodoinštalatérstvo. Zámočnícke práce, zámočníctvo. Kovoobrábanie, obrábanie kovov.

Kontajnerová doprava automobily AVIA - 80L hákový nosič CTS OKRIENOK 5038. Dovoz a odvoz - piesok, štrk, drevo, sute, zeminy, vraky. Demolácia. Zemné a výkopové práce Úpravy terénov.

Služby: - rekonštrukcia bytov, kúpeľní - vodoinštalatérske práce - obkladačské práce - podlahárske práce - výroba kuchyne na mieru - vstavané skrine

Práca: -kompletná dodávka striech na kľúč: -rekonštrukcia plochých striech -izolatérske práce - tepelné, hydroizolácia -klampiarske a pokrývačské práce -nátery strechy a fasády budov -osadenie striech okien -výškové práce.

Služby: - projekčné kancelárie v odbore Technické zariadenia budov (TZB)

Elektroinštalačné práce. Montáž gastrozariadení do hotelov, vývarovní, škôl. Stavba vysielačov.

Architektonický ateliér spracováva komplexné projektové a inžinierske služby v stavebníctve. Zaoberá sa architektonickými štúdiami, projektmi a inžinierskou činnosťou pozemných stavieb, územným plánovaním, úpravami verejných priestorov a návrhmi interiérov. Typologicky zahŕňa väčšinu druhov stavieb: od rekonštrukcie pamiatkových objektov a ...

Výroba, kovovýroba: - priemyselné nože - pílové kotúče - ručné píly - kovoobrábacie nástroje - drevoobrábacie nástroje.