Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Natieračské a lakovnícke práce Maliarske práce.

Plynoinštalačné práce. Servis - plynové kotly.

Predaj, maloobchod: -náradie -sanitárna technika -plastový program

Revízia elektroinštalácií, elektrického náradia a spotrebičov.

Činnosť: - stavebná činnosť, výstavba - rekonštrukcia - inžinierska činnosť - developerské služby

Hodinový manžel - montáž a inštaláciu nábytku - maliarske práce - elektroinštalačné práce, opravy - podlahárske práce - vodoinštalatérske práce - murárske práce - upratovacie práce.

Distribúcia elektronických a priemyselných komponentov - komponenty pre priemyselnú automatizáciu a robotiku - pohony, spojky, prevodovky - elektronické komponenty AC/DC a DC/DC - prevodníky a konektorové riešenia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz, poradenstvo: -systémy suchej výstavby -sadrokartónové konštrukcie -drevoštiepkové dosky OSB -sadrovláknité dosky Fermacel, systémy Norgips a Rigips -cementotrieskové dosky -tepelnej izolácie -zatepľovacie systémy -podhľady -stavebná chémia -polystyrén -zárubne, stavebné púzdra, revízne ...

Klampiarstvo Podošva Zlín vykonáva už od roku 2000 špeciálne ručné klampiarske práce. Zaistíme realizáciu i opravy plechovej strechy, vyrobíme a inštalujeme odkvapové systémy, atiky, oplechovanie štítov, komína, dverí. Vykonávame izolácie striech - aplikujeme strešné fólie Fatrafol na všetky typy budov s plochou strechou. Činnosť ...

Stavebné práce. Zemné pretlaky. Sanačné práce - sanácia muriva. Rekonštrukcia priemyselných, vodných a inžinierskych stavieb. Nákladná doprava do 8 ton. Predaj stavebného materiálu. Stolárska a stolárska výroba.

Predaj: - farby, laky - autolaky - interiérové a fasádne farby - farby na drevo - Mipa

Činnosť: - recepčné služby - bezpečnostné služby, stráženie - upratovacie služby - revízia a opravy plynových a elektrických zariadení Sídlo spoločnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Výroba, predaj a montáž - plastové okná, dvere a zimné záhrady.

Projekcia, dodávka aj montáž automatiky (vetranie schodísk, skleníkov, riadenie prevádzky strojov ai.). Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Stavebná činnosť: -stavby pozemné a občianske -regenerácia bytových a panelových domov -bytová výstavba, byty: -revitalizácia a regenerácia bytového fondu -opravy a zateplenie fasád -pokládka zámkovej dlažby -zdravotechnika, ústredné kúrenie, plynoinštalácia(ZTI, ÚK, plyn) -hlavná stavebná výroba: -rekonštrukcia obytných ...

Stavby a rekonštrukcia Rekonštrukcia bytových jadier a interiérov. Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - maliarske - podkládka plávajúcich podláh - zatepľovanie.

Montáže, servis, opravy a revízie plynových spotrebičov a rozvodov. Montáž a revízia rozvodov elektro a spotrebičov.

Stavebná činnosť - výstavba a rekonštrukcia budov - zatepľovanie - kovovýroba.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - výroba rozvádzačov NN - realizácia systémov merania a regulácie, priemyselnej automatizácie - montáž anténnych systémov.

Služby: - developerská činnosť - bytová výstavba

Zámočníctvo. Zámočnícke práce.

Natieračské práce Maliarske práce.