Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Stavebné zámočníctvo, sústruženie a frézovanie

Kúpeľňové štúdio. Maloobchod, predaj: -obklady -dlažby -doplnky do kúpeľní

Zámočníctvo - sendvič. opláštenie - oceľové konštrukcie - žeriav AD 080 - plošina MP 13

Služby energetického poradenstva pre obce i podnikateľov. Energetické audity. Projekty energetických úsporných opatrení. Podanie dotácií. Projektová dokumentácia pozemných stavieb vrátane inžinierskej činnosti Výberové konania. Dotácia.

Všetky geodetické práce: - geodézia v katastri nehnuteľností: - geometrické plány - vytyčovanie hraníc pozemkov - inžinierska geodézia: - tvorba polohopisných a výškopisných podkladov pre tvorbu projektovej dokumentácie - výkon funkcie zodpovedného geodeta - vytýčenie stavebných objektov a tvorba protokolov - ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - farby, laky - technická drogéria - chémia - pracie a čistiace prostriedky - technická drogéria - drogistický tovar.

Developerská firma. Depeloperské služby. Služby: -inžinierska činnosť v stavebníctve -realitná činnosť -prenájom hnuteľného a nehnuteľného majetku -správa objektov.

Združenie geodetov. Geodedické práce: - geometrické plány - mapovanie - vytýčenie hraníc, stavieb - geodetické práce v lesoch. Práce vykonávame predovšetkým na území Královohradeckého a Pardubického kraja.

Služby: -vysúšanie a sanácia -odvlhčenie

Developerská činnosť, investície do realít.

Projekčná a inžinierska kancelária.

Revízia technických zariadení a infraštruktúry. Prevádzkujeme service desk a dátové centrum pre riadenie, správu a dohľad nad agendou revíznych správ.

Činnosť: - murárske práce - stavebná projekcia - inštalatérske práce - montáž stropných panelov

Stavebné práce: -sanácia vlhkého muriva metódou podrezania -tryskanie oceľových konštrukcií -drenážne a odvetrávacie systémy stavieb -lokálne opravy priemyselných podláh -opravy hydroizolačných plášťov plochých striech -hydroizolácia spodných stavieb.

Práca: -vysokozdvižná plošina -zemné práce. Doprava: -nákladné-AVIA L30, AVIA kontajnery.

Predaj armatúr, oddymenie kotlov, čerpadiel, vodární, vodovodných batérií, expanzomatov a aqamatov.

Revízie a skúšky vyhradených plynových zariadení, tlakových nádob stabilných a kotlov. Odborné vzdelávanie v odbore plynových zariadení.

Elektro štúdio - projekcia, školenie a revízia elektro NN. Súdne znalecké posudky.

Všetky zemné práce, stavby kamenných oporných múrov, rybníky a jazierka, úpravy záhrad a terénu, hĺbenie výkopov, prípojky, základy. Stroje: Menzi Muck-lyžica 30cm, 40cm, 60cm, 80cm, svahovacia lyžica, kátrovacie lyžice. Bobcat T190 pásový šmykový nakladač. Wacker Neuson ET24 minibager 2, 5 tony. Hákový nosič kontajnerov Volvo FM12 nosnosť 15, ...