Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

- žeriavnícke práce - manipulácia s nákladom - nákladná autodoprava Firma ponúka žeriavnícke práce v rámci celej SR a to či už sa jedná o nakládku, či skládku materiálu, alebo práce potrebné pri investičnej výstavbe a rekonštrukciách

Inžinierske služby v oblasti manažmentu stavieb - projektové práce - technický dozor - developerská a realitná činnosť.

Príprava a realizácia bytových projektov - bývanie pre seniorov, družstevné bývanie a nájomné bývanie - projektová a inžinierska činnosť - developerská činnosť.

Práca, služby: -monitorovanie potrubia -opravy potrubných systémov -návrhy a realizácia záhrad

Výroba, výstavba: - drevostavby - klasické viazané krovy - zbíjané, lisované väzníky - pohľadové drevené konštrukcie - atypické drevené konštrukcie.

Činnosť: - projekty stavieb - projektová príprava stavieb - inžinierska príprava stavieb - dozorovanie stavieb - preukazy energetickej náročnosti budov.

Výroba, predaj, e-shop: - vitráže, zákazková výroba - výplne dverí, kuchynských dvierok - reštaurovanie - šperky, svietidlá, tienidlá

Predaj a pokládka podláh - plávajúce, drevené, korkové, vinylové a laminátové. Renovácia parkiet, terasové systémy. Kompletná realizácia interiérov.

Stolárske práce Realizujeme zákazky podľa požiadaviek našich zákazníkov.

Predaj apartmánov v Peci pod Sněžkou - jedno z najlepších horských stredísk v ČR.

Ponúkame ploty a oplotenie, pletené aj zvárané pletivo, priemyselné oplotenie, panely 2D, 3D, plotové stĺpiky, vzpery, betónové dosky, drôty, príslušenstvo, brány a bránky. Oplotujeme domy, firmy, športoviská atď. Práce v celej SR.

Medzi naše hlavné činnosti patria klampiarske, zámočnícke práce, kovovýroba, obrábanie, stavebné práce, revízie, skúšky, školenia obsluhy tlakových a plynových vyhradených zariadení.

Architektonický ateliér - rodinné domy - bytové domy - verejné stavby - novostavby - interiéry

Odpady: - výkup železa - bagrovanie nádrží, bazénov, základov - skladanie paliet z kamiónu a ich následný prevoz po stavenisku. Paletu je možné zdvihnúť do výšky 3m. - Zaváženie základových dosiek - Všetky terénne práce - Lámanie hornín ťažších tried pomocou kladiva - Nakladanie veľkého množstva materiálu - Rozhrňovanie zemín, ...

Projektová a inžinierska činnosť. Technický dozor.

Stavebná činnosť - bytová výstavba na kľúč - murárske, betonárske, omietkárske a lešenárske práce - zatepľovanie budov - práce tesárske, stolárske, klampiarske, izolatérske, zámočnícke, inštalatérske.

Stavebná činnosť, výstavba: - bytová a nebytová výstavba - rekonštrukcia Developerská činnosť.

Internetový predaj, e-shop: -železiarstvo -domáce potreby