Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dizajnové štúdio - originálne návrhy interiérov aj exteriérov - stavebné projekcie, projektovanie - poradenstvo, predaj bazénov.

Projekčná kancelária: - projektová činnosť v stavebníctve.

Dodávka, montáž: - solárne systémy - kombinované vykurovacie systémy - tepelné čerpadlá.

Výroba, predaj: - stavebné rezivo - stolárske rezivo - palivové drevo. Prevádzka: - píla Bohdaneč pri Zruče nad Sázavou.

Stavebná činnosť - bytová výstavba. Realitná činnosť - predaj domov.

Ubytovanie v súkromí Zprostredkovanie obchodu Maloobchod v rozsahu voľných živností Prenájom nebytových priestorov s poskytovaním iných ako základných služieb Príprava a predaj tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmasých jedál na priamou konzumáciu

Ponúkame stavebné, výškové a záhradnícke práce, rekonštrukcie športovísk, revitalizácie, správu a údržbu nehnuteľností i projektovej činnosti.

Výstavba: - inžinierske siete Zemné práce. Projekcia, výstavba, opravy a rekonštrukcia: - cesty - miestna komunikácia - chodníky - lesné a poľné cesty, ... - ekologické stavby - vodohospodárske stavby.

Projektová činnosť v oblasti občianskych, bytových a priemyselných stavieb a úprava verejných priestranstiev.

Práca - vodoinštalačné, kúrenárske.

Architektonická kancelária - projekcia budov.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie budov - fasády - rekonštrukcia budov.

E-shop - fasádne a interiérové farby, laky, nátery, spreje - riedidlá, tmely - brusivo.

Projekčný ateliér - projekty a dokumentácie na realizáciu stavieb.

Zámočnícke práce. Výroba: -oceľové konštrukcie

Veľkoobchod, maloobchod: - hutnícky materiál Kovovýroba: - oceľové palety - oceľové prepravné systémy - delenie materiálov laserom - plazmou Výroba: - vákuové tvarovanie plastov.

Predaj - laminátové podlahy - drevené podlahy.

Energetický štítok Zlín pre rodinné a bytové domy s najlepšou cenou v Zlínskom kraji. Nová zelená úsporám. Kotlíkové dotácie. Spracujeme Vám energetické preukazy budov (PENB).

Stavebná firma. Realizácia: -stavby: -občianske -bytové -priemyselné -ekologické -stavby na kľúč. Rekonštrukcia stavieb.

Práca: -jadrové vŕtanie a kotvenie -rezanie -hydraulické trhanie -demolácia -izolácia -zámočnícke práce -stavebné a bytové rekonštrukcie

Služby: -riešenie cestnej dopravy -koncepcia dopravy -prieskumy dopravy -návrhy cyklistickej infraštruktúry, parkovacích plôch a infraštruktúry po pešej -úpravy centier miest

Práca, služby: -výškové -žeriavnícke -sprievody vozidlami BF2 a BF3 v EÚ -potápačské práce -outsourcing