Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Generálny dodávateľ pozemných stavieb.

Podlahárstvo, podlahárske práce.

Podlahy od A po Z - meranie vlhkosti - vyrovnanie podláh - brúsenie a penetrácia - obkladanie schodov - pokládka a lepenie pvc lina, kobercov, vinylových a plávajúcich podláh

Správa, prenájom a predaj nehnuteľností. Stavebné práce - výstavba a rekonštrukcia domov a bytov. Vedenie účtovníctva. Notárske a právne služby.

Betonservis s.r.o., stavebníctvo, špecializácia na : monolitické hrubé stavby; základové dosky, pasy, pätky, betónové vence a monolitické železobetónové stropy - rodinné domy, priemyselné stavby, haly; oporné aj nosné múry; výroba a uloženie betonárskej výstuže, betónovej konštrukcie aj v pohľadovom prevedení.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Výstavba bytových domov a predaj bytov.

Murárstvo, murárske práce, murár. Stavebné práce vrátane pokládky podláh.

Výroba a distribúcia elektrickej energie - poradenstvo v energetike - elektromontáže NN a VN - revízia elektro.

Práca: - elektroinštalačný, silnoprúd, slaboprúd - revízia elektrických zariadení Výroba: - všetky súčasti pre bleskozvody - káblové žľaby - stožiare vonkajšieho osvetlenia - rozvádzače Zámočnícke práce.

Maliarske a natieračské práce. Maliar, natierač.

Murárstvo, murárske práce, stavebné práce.

Hliníkové okná a dvere Plastové okná a dvere Zimné záhrady Okenné a dverné kovania Tieniaca technika Parapety Siete proti hmyzu Montážny servis.

Architektonická kancelária - projektové práce - projekcia stavieb.

Práca: - fúkaná izolácia Climatizer Plus vhodná najmä na dodatočné zateplenie starších domov - zatepľovanie fasády rodinných domov, priemyselných budov. Zelená úsporám. Zlínsky, Olomoucký, Severomoravský kraj.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných nízkoenergetických domov - rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia kúpeľní.

Pozemné staviteľstvo, developerská a realitná činnosť - bytová výstavba a rekonštrukcia budov - výškové práce - zatepľovanie - projektové práce.

Maloobchod, predaj: -sanitárna technika -vany -umývadlá -toalety -obklady

Stavebná firma, stavebné práce, staviteľstvo: -obnova, rekonštrukcia a zatepľovanie fasád budov. Vykonávame zatepľovanie budov, rodinných domov. Zhotovenie stavebnej projektovej dokumentácie. Rekonštrukcia budov.

Služby: -demolácia budov -stavebné práce -úpravy terénov a záhrad -prestavba bytových jadier -úpravy interiérov -obkladacie práce -usadzovanie plastových okien -predaj čadičovej dlažby, ecoru a plastových okien

Distribúcia, predaj vírivých bazénov a víriviek Softub.