Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť KNAUF Praha s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu v oblasti výroby a predaja sadrokartónových stavebných systémov a materiálov od roku 1992. Systémy suchej výstavby: - sadra a omietky - liate podlahy, podlahové stierky, Vidi - sadrokartónové dosky aj špeciálne - sadrovláknité dosky Vidiwal, Vidifloor - lepiace a tmeliace materiály, ...

Práca: - murárske - omietky - zateplenie budov - sadrokartonárske - maliarske.

Dodávka: - vykurovací systém heatflow - infra fólia

Stavebné práce: - murárske práce - obkladačské práce.

Služby: - stavebná projekcia - projektovanie dopravných stavieb - autorizovaný inžinier ČKAIT v odbore dopravnej stavby

Internetový obchod, e-shop: - stropné ventilátory - stropné ventilátory so svetlom - zvodiče prepätia.

Geodézie, služby: - tvorba geometrických plánov - geoinformatika (GIS) - inžinierska geodézia - zber dát pomocou UAS (Unmanned Aerial System).

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia budov a domov - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - realizácia a rekonštrukcia bazénov - obkladačské práce.

Činnosť: - projektové práce v stavebníctve.

Práca: - zemné, výkopové minirýpadlom Zeppelin ZRH.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia, revitalizácia

Drobné lakovnícke a natieračské práce Montáž - domáce osvetlenie lampy, lustre, záclonové a závesové konzolymontáž, demontáž nábytok. Umývanie okien, zrkadiel a leštených plôch Drobné domáce opravy (výmena prasknutej žiarovky, montáž záclonových a závesových konzol, opravy WC.

E-shop: - plávajúce podlahy - palubovky - OSB dosky - hranoly, fošne - laty, preglejky - rezivo

Natieračské práce na fasády, domy, konštrukcie Maliarske práce na fasády, domy, konštrukcia Stavebná činnosť.

Služby: - stavebná inžinierka - stavebná projekcia - projektová dokumentácia pre využitie chytrých technológií

Držiteľ certifikátu akosti podľa STN EN ISO 9001:2001 a STN EN ISO 14001. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: -stavebná chémia -priemyselné podlahové systémy -prísady do mált a betónov -nátery betónových konštrukcií -ochranné nátery na oceľ -tmely a tesniace hmoty do škár -zosilňovanie konštrukcií systémami Sika CarboDur a ...

Práca: - murárske - montáže sadrokartónu - zateplenie fasád - rekonštrukcia bytových jadier.

Práca: - dokončovacie stavebné práce - maliarske.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zatepľovanie domov - konštrukcia vozoviek - zámková dlažba - sadrokatonárske práce - zemné, výkopové práce.

Podlahárske práce - obkladačské práce.

Stavebná firma: - rodinné domy, nízkoenergetické budovy, hrubé stavby, stavby na kľúč - pokládka dlažby, obkladov - oprava aj zateplenie fasád - prístavby, nadstavby a podkrovné vstavby - oplotenie, rekonštrukcia, zatepľovanie - terénne úpravy, výkopové a zemné práce.