Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Činnosť: - prenájom stavebnej techniky vr. obsluhy. Prenájom: - nakladače - rýpadlá - minidamper - hutníca technika.

Murárske práce: - pokládka betónovej dlažby, zámkovej dlažby, zatrávňovacia dlažby, doskové dlažby - podkladné vrstvy pod dlažbu - osadenie - obrubníky, palisády, schodiská, odvodňovacie žľaby - úpravy, rekonštrukcia - dažďová kanalizácia - zaistenie stavebnej mechanizácie pre výkopové práce - ručné výkopové práce - úpravy ...

Výroba, predaj, montáž: - šmykľavky, hojdačky, drevené stavby, detské zostavy (ihrisko), hracie zostavy pre verejnosť, privátne detské ihriská - predaj nástrojov na obrábanie kovov.

Poradenstvo v stavebníctve. Projekcia: - stavebné.

Spracovanie kameňa a jeho reštaurovanie Umelecké kováčstvo a reštaurovanie kovu

Predaj a montáž: - vodovodných batérií - čerpadiel a kotlov - komínového náradia a dymovodov - plyn a tuhé palivá - odpadový systém - fitingy čierne, mosadzné a pozinkované - materiál kotviaci a spojovací - kúpeľňového vybavenia, návrhy kúpeľní - kozmetika a drogéria - bazénové doplnky a chémia. - záhradné náradie.

Stavebná spoločnosť, stavby na kľúč. Predaj: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, predaj, spracovanie: - bukové rezivo, hranoly.

Činnosť: - autorizovaný architekt - návrhy stavieb - inžinierska činnosť

Architektonicko projekčná kancelária.

Skupina EP INDUSTRIES sa radí medzi najvýznamnejšie priemyselné spoločnosti, pôsobí v oblastiach - energetické strojárstvo - dopravná infraštruktúra - automobilový priemysel - odpadové hospodárstvo.

Distribúcia, predaj, e-shop - rotačná rašpľa - nástroj na uhlové brúsky určený na obrábanie dreva, plastu, gumy.

Export, import, veľkoobchod - portlandský cement.

Zatepľovanie - fasády -obklady - dlažby Stavba - domy na kľúč Rekonštrukcia - bytové jadrakompletné murárske práce.

Veľkoobchod a maloobchod. Kovoobrábanie: -vrtáky -frézy -závitníky -sústružnícke nože -výstružníky, výhrubníky -britové doštičky -pílové kotúče -pásové píly -upínanie nástrojov -pilníky. Drevoobrábanie: -pílové kotúče -frézy -sukovníky a zátkovníky -dlabacie vrtáky -nástroje do horných fréz -Virutex elektrické ...

Finančné a dotačné poradenstvo. Správa a údržba budov. Revitalizácia bytových domov.

Technické projektovanie - spracovaním projektovej dokumentácie od štúdií, posudkov, cez územné konanie v odbore technické zariadenie budov TZB - technický dozor.

Opravy rotorov a statorov všetkých druhov elektromotorov a elektrického náradia.

Výroba, montáž, predaj, oprava: -teplovzdušné vykurovacie systémy pre priemysel aj domácnosti -klimatizácia -klimatizačné a chladiace systémy pre priemysel aj domácnosti -miešačky vzduchu pre úsporu tepla -teplovodné vykurovacie jednotky.

Dodávka a montáž - kompletná tieniaca technika, plastové okná, eurookná, kompletná stavebná činnosť. Kovovýroba.