Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná firma: - opravy historických fasád, reštaurovanie - zatepľovanie fasád - štukatérske práce a všetky umeleckoremeselné práce - výstavba a kompletná rekonštrukcia a modernizácia rodinných domov, bytových a občianskych stavieb, stavebných objektov, obchodných a kancelárskych priestorov.

Drobné sklenárske práce Pokládka - koberce, lina. Služby hodinového manžela. Drobné zámočnícke práce.

Architektonický a projekčný ateliér. Služby: - architektonické štúdie - vykonávacie projekty - autorské dozory na stavbe - návrhy a projekty interiérov.

Maliarske práce najmä v interiéroch - byty, kancelárie, haly. Bežné aj dekoratívne maľby.

Výroba a predaj: - betónové zmesi - špeciálne zmesi na podlahy - izolačné prelievky okolo bazénov. Nákladná doprava - ťažká, autodoprava: - betónové zmesi - domiešavače Tatra a Iveco. Autoservis, oprava, servis: - osobné automobily. Import, dovoz: - automobily na objednávku z EÚ. Odťahová služba do 3, 5t. Pneuservis.

Vykonávanie výstavby obchodných, kancelárskych a bytových priestorov.

Stavebné práce: - opravy, rekonštrukcia mostov a komunikácií - výstavba chodníkov, parkovísk - výstavba, rekonštrukcia inžinierskych sietí - rekonštrukcia, výstavba budov. Zemné práce: - výkopové práce - čistenie rybníkov. Autodoprava: - preprava sypkých materiálov.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prevádzkovanie kultúrnych, ...

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov a bytových jadier - murárske práce.

Výroba - oceľové konštrukcie - nerezové zábradlie - ploty, brány. Práca - tesárske, pokrývačské a klampiarske.

Výroba, predaj: -obalové materiály vrátane PE sáčkov a vriec. - individuálne obaly Predaj, maloobchod: -lepidlá -tmely.

Služby: - spracovanie projektovej dokumentácie pri novostavbách, rekonštrukciách, odstraňovaní stavieb, opráv a úprav - inžinierske činnosti - autorský dozor

Výroba: -vitráže -mozaiky -zrkadlá -športové trofeje -figúrky -leptané a pieskované vitráže -svietidlá

Ponuka stavebných a murárskych prác: - rekonštrukcia rodinných domov, bytov, chát - opravy, nátery a zatepľovanie budov - montáže sadrokartónov - opravy a renštrukcia balkónov a terás - obklady a dlažby - rekonštrukcia bytových jadier a kúpeľní - izolácia plochých striech - zámkové dlažby - maliarske práce

Výroba - leptané a pieskové vitráže - zrkadlá - atypické svietidlá - darčekové a dekoračné predmety zo skla

Práca, vyhotovenie: - geometrické plány - vytyčovanie hraníc pozemkov a stavieb - meranie inžinierskych sietí - tvorba digitálnych mapových podkladov.

Činnosť: - technický dozor investora - stavebný dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci na stavenisku - riadenie a koordinácia stavieb - projekčná a inžinierska činnosť.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - drevostavby - montované domy na kľúč.

Činnosť: - projektové práce v stavebníctve - architektonické štúdie.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - kľučky - odkvapové plechy - madlá - vetracie mriežky - príslušenstvo k dverám - krbové náradie - zatvárače dverí - závesné háky - poštové schránky

Kúrenárske práce, vodoinštalačné práce.

Dodávky - interiérov a štúdie. Architektonická kancelária projektovanie interiérov. Architektonické návrhy. Projekcia - stavby.