Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Geodézia, geodetické práce - vytýčenie a zameranie hraníc pozemkov - geometrické plány.

Výstavba - dopravné stavby - priemyselné stavby - pozemné stavby

Zákazková výroba - schody - schodisko - zábradlie

Výroba, pokladanie, opravy: -priemyselné podlahy -liate podlahy -chemicky odolné podlahy -antistatické podlahy. MORAVIA FLOOR s.r.o. . Predaj, požičovňa, servis, oprava: -náradie, ochranné a pracovné pomôcky pre remeslá, záhradkárov, domácich majstrov.

Výroba, dovoz: - oddymenie - komíny - komínové vložky - komínové systémy pre kondenzačné, nízkoteplotné kotly a turbokotle.

Riva sa prevažne zaoberá veľkoobchodnou činnosťou, pre ktorú získava materiál v SR i Európskej únii. Medzi jej zákazníkmi je prevaha kladačských a stavebných firiem vykonávajúcich pokládku, ale vo svojich dvoch maloobchodných predajniach obslúžime aj veľké množstvo drobných zákazníkov. Vynikajúce kontakty máme aj na kancelárie projektantov a ...

Realizujeme novostavby, rekonštrukcie, monolitické konštrukcie, zatepľovanie budov, pokládky obkladov či dlažieb a výstavby rodinných domov na kľúč.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Murárstvo Izolatérstvo

Činnosť: - výstavba pozemných stavieb - výstavba komunikácií - špeciálne zakladanie stavieb - rekultivácia - výstavba čistiarní odpadových vôd - výstavba kanalizácií - developerská činnosť.

Stolárstvo: - výroba dreveného nábytku - povrchová úprava prírodným voskom

Stavebné práce - bytová výstavba na kľúč - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie - nízkoenergetické domy. Vinotéka - predaj vín.

Geodézia, geodetické práce - vytýčenie hraníc pozemkov - mapovanie - geometrické plány.

Kovovýroba - zámočnícke práce - delenie plazmou - rezanie. Výroba - polotovary na oplotenie.

Činnosť: - projekcia stavieb - projekty rodinných domov - stavebný dozor.

Požičovňa stavebných strojov a náradia - vibračné dosky, rezačky, odvlhčovače - náradie pre inštalatérov - záhradná technika.

E-shop - kúpeľňové vybavenie - kotly - krbové kachle - čerpadlá, vodárne - radiátory - podlahové kúrenie - armatúry.

Činnosť: - stavebný dozor - technický dozor investora.

Služby: - projekty, revízie, stavebný dozor, servis, konzultácie v odbore automatizácie, merania a regulácie (MaR), elektro

Murárske, sadrokartonárske, výkopové práce.

Geodézia, geodetické práce - geometrické plány - zameriavanie, rozdeľovanie a vytyčovanie pozemkov stavieb.