Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Renovácia, pokládka: - drevené podlahy - drevené schody - plávajúce podlahy - prebrúsenie podláh - lakovanie - olejovanie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - náradie, nástroje - držiaky britových doštičiek - sústružnícke nože s SK - britové doštičky s SK - vrtáky do kovu, dreva, skla, betónu - prístroje a nástroje na valcovanie, rezanie závitov - frézy do kovov, dreva, muriva - sústružnícke nože - vyvrtávacie hlavy univerzálne - brúsne, rezné ...

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba foriem na plasty -výroba prototypových foriem zo zliatin hliníka -nástrojáreň -lisovanie plastu -výroba pre automobilový priemysel. Remeslo: -nástrojár.

Činnosť: - zememeračské práce. Zameriavanie stavieb, práca inžinierskej geodézie a vyhotovenie geometrických plánov. Sídlo firmy: - Karafiátova 1313, Valašské Meziříčí.

Špecialisti na presné stavebné práce pre stanice technickej kontroly (STK). Strojné obrábanie. Sústruženie, frézovanie. Valcovanie závitov zapichovacím spôsobom UPW 12, 5 x70. Brúsenie na guľato, dĺžka 1000 priemer 300 mm Zámočníctvo. Kovovýroba.

Predaj: - drevo - rezivo - výroba paliet - všetko stavebné rezivo - laty, hranoly, dosky - rezivo sušené stolárske.

Dodávka a montáž - garažové a priemyselné vráta - vjazdové brány Zasklievanie lodžií E-shop - stavebný materiál Predaj a montáž - plastové a hliníkové okná Dodávka, montáž - hliníkové pergoly

Sme český výrobca. Vyrábame a montujeme plastové okná a dvere. Dodávame Eurookná, vnútorné dvere, strešné okná, žalúzie, parapety a siete proti hmyzu. Kompletný fungujúci servis od výroby po montáž. Možnosť splátkového predaja. Cenová ponuka zadarmo.

Výroba, predaj a montáž: - plastové okná a dvere.

Veľkoobchod, maloobchod: - materiály na kanalizácie, vodovody a plynovody.

Stavebná činnosť: - údržba a rekonštrukcia stavieb - stavebné práce - ochrana stavebných konštrukcií proti chemickým vplyvom - pozemné staviteľstvo

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok

Výroba - hranoly - laty - dosky

Maloobchod, predaj: - materiál vodo, topo, plyn - vodoinštalačný materiál - batérie, armatúry - drezy. Práca, údržba: - drobné inštalatérske práce. Rekonštrukcia bytových jadier.

Zaoberáme sa prácami v interiéri od návrhu až po samostatnú realizáciu.

Vykonávame ; Maliarske práce ( interiér aj exteriér ) fasády, strechy, ( so zaistením lešenia. ) murárske práce, reštaurátorské práce, renovácie, penetrovania, sadrovania, atď... Natieračské práce ( drevené materiály ) - ( nátery okien, nábytku, podlahy, dverí ) opaľovanie, brúsenie, napúšťanie, renovácia, fládrovanie... ...

Ponúkame komplexné riešenie v oblasti elektro. Vykonávame montáže a servis slaboprúdových aj silnoprúdových elektrických zariadení.

Výroba - pergoly - altány - drevodomky Stolárstvo - nábytok - ploty - schody

Výroba a montáž samonosných, pojazdových a krídlových brán vrátane pohonov, plotov a ostatných prvkov stavebného zámočníctva.

Lamino dosky, podlahové palubovky, obkladové palubovky, rezivo Spoločnosť DREVOBIS D&S sa už od roku 1993 špecializuje na obchod s drevom a to ako pre veľkoodberateľov, tak aj pre bežných spotrebiteľov. U našej spoločnosti nájdete z tejto oblasti všetko od A do Z. Od doskového materiálu, dreva a drevených výrobkov, kuchynských dosiek cez obkladové ...

Predaj a montáž - pingpongové stoly Výroba - pingpongové stoly - obrubníky - plotové striešky - ploty Predaj - cement - betónový tovar - odvodňovacie kanáliky okolo športovísk