Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

montáž: -priemyselné zariadení budov v obore voda-plyn-kúrenie: -ústřední vykurovanie -rozvody -technických plynov, chladu, stlačeného vzduchu -zdravoinstalace -plynoinstalace -vzduchotechnika, klimatizácia. Servis, oprava: -plynová zariadení. Výstavba, rekonštrukcia: -kotelny -výměníkové stanice ...

Veľkoobchod, e-shop: - spojovací materiál. Sortiment: - skrutky - matica - podložky - poistné krúžky - závitové tyče a svorníky - spojovací materiál. Výroba podľa výkresu na CNC sústruhoch aj atypy.

Hľadáte v okrese Česká Lípa firmu, ktorá sa zaoberá zemnými prácami? Potom sa neváhajte obrátiť na spoločnosť Alice Peterková z obce Slnečná. Hlavnou činnosťou našej firmy sú zemné a výkopové práce. Ďalej tiež vykonávame základové dosky a demolačné práce. Sme spoľahliví, rýchli a ku každej zákazke pristupujeme individuálne. Neváhajte sa ...

E-shop: - športové vybavenie, outdoorové vybavenie, vybavenie pre dom a záhradu, chovateľské potreby, detský tovar a mnoho ďalšieho.

VBS projekcia s.r.o., firma pôsobiaca v okrese Opava, poskytuje projekciu a diagnostiku budov.

Revízia a technickej kontroly detských a športových ihrísk, športových zariadení, posilňovní. Znalec v odbore šport: bezpečnosť detských ihrísk, športového zariadenia a vybavenia.

predaj: - staré drevo: - dosky - dosky - trámy - štýlové dosky rezané zo starých trámov - 3-vrstvové panely za starého dreva.

činnosť: - elektroinštalácia - revízia - dodávka osvetlenie a elektrozariadení - zabezpečovacie systémy - podlahové vykurovanie - montáže hromozvodov

Vykonávame izolácie plochých striech, zateplenie striech, izolácie proti radónu a tlakovej vode. Izolácia balkónov a terás, jazierok, bazénov. Klampiarske práce.

práca: -truhlářství -lamino dekory -odstíny Lazúrová náterov pre masív

Stolárska výroba: -okna, dvere -schody -ložnice, obývacie izby -kuchyně -nábytok na zákazku -stoly, stoličky, lavice.

Výstavba nízkoenergetických drevostavieb. Zatepľovanie fúkanú izoláciou. Typové, ale hlavne individuálne stavby podľa želania klienta. Pôsobíme najmä v Juhomoravskom kraji a kraji Vysočina. Referenčné stavby v okolí miest Znojmo, Moravský Krumlov, Ivančice, Pohorelice, Brno a Trebišov. Vzorový dom v obci Tulešice / 6km od Dukovany /.

Firma Robert Dufek so sídlom v Lomnici nad Popelkou v okrese Semily ponúka všetkým záujemcom všetky inštalatérske práce. Zaoberáme sa dodávkami a montážou odpadového, vodovodného a plynového potrubia, ďalej kotlov na tuhé aj plynné palivá a tiež automatických kotlov s podávačom paliva. Zaistíme pre vás tiež revíziu kotlov na pevné palivá zn. ROJEK ...