Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Naša spoločnosť ponúka širokú ponuku stavebných prác. Na prácu používame tie najmodernejšie výrobky firiem Wienerberger, Heluz, Tondach, Ytong a iných. Zaoberáme sa opravami pamiatkových chránených budov, vykonávame opravy kostolov, kaplniek, fasád. Sme špecialisti na bezpečnostné značenie všetkého druhu. Vykonávame rekonštrukcie stavieb, ...

Služby: - stavebná projekcia - inžinierska činnosť - stavebný dozor.

Služby - projekčná činnosť - stavebný a autorský dozor - inžinierska činnosť.

Výstavba, stavba: - gabiónové ploty - gabiónové oporné múry.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - búracie práce, demolácie - zatepľovanie fasád.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - schodisko - dvere

Dovoz, import: -solárne panely a systémy firmy XAFIS z Grécka - vhodné pre ohrev úžitkové vody v bazéne alebo sprchách. Projektovanie, realizácia, montáže, predaj: -slnečné kolektory -solárne systémy -bojlery.

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápacie súpravy, kontajnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, preprava stavebných strojov, piesky štrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, betón.Zemné práce, kolesový bager.Preprava poľnohospodárskych komodít. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradište, Staré Mesto.

Služby - výškové práce - lezecké programy na mieru.

Služby: - elektroinštalácia - revízia elektro - prenájom vonkajších plôch

Priemyselné elektroinštalácie. Komplexná elektroinštalácia rodinných a bytových domov. Systém inteligentnej domácnosti. Slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie.

Návrh, realizácia: - kuchyňa - kúpeľne - nábytok na mieru - rekonštrukcia bytov, domov.

Klampiarstvo, pokrývačstvo a hydroizolácia plochých striech a terás.

Hodinový manžel - drobné remeselné práce a opravy - upratovacie práce.

Inžiniersko projekčná kancelária - architektúra, urbanizmus, pozemné stavby a inžinierske stavby - inžinierska činnosť pri výstavbe - technický dozor.

Činnosť: - komplexné služby v oblastiach elektroinštalácií - revízia elektro - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - tesárske práce - predaj, montáž infra panely - realizácia, údržba záhrady - účtovníctvo

Hodinový manžel - drobné úpravy v domácnosti - práca na záhrade - zostavovanie nábytku.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy

Izolácia, Montáž - sadrokartón podhľady, minerálne podhľady, priečky, steny, stropy atypickej sadrokartonárske práce.

Projekcia, realizácia a servis - pozemné aj strešné fotovoltaické elektrárne na kľúč. Dodávka - jednotlivé komponenty na výstavbu fotovoltaických elektrární.

Stavebná firma - výstavba rodinných domov - stavebné a technické dozory.