Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo. Drevovýroba, stolárstvo, kuchynské štúdio, zákazková výroba na mieru, predaj: -nábytku, nábytok -interiéry -obklady -dvere, dverí -schody, schodiská -regály -vybavenie interiérov -terasy -lakovanie.

Dodávateľ - veľkoobchod: - všetkých strešných materiálov - strechy - strešné systémy - strešné krytiny. Pálená krytina: - TONDACH - MEINDL

Predaj, dodávka, montáž: -horizontálne žalúzie do všetkých okien, imitácia dreva, celostinící -vertikálne žalúzie -textilné roletky, rímske rolety -predokenné rolety hliníkové-plastové -siete, sitá proti hmyzu-pevná, rolovacie -zhrňovacie dvere-lamelové, koženkové, drevené -vráta rolovacie, sekčné. Oprava, servis-žalúzie, vráta

Zákazkové stolárstvo. Výroba produktov z masívu. Výroba z lamino drevotrieskových dosiek. Dvere, brány, schodiská, drevo domčeky, altány Pergoly. Výroba z polymérového kameňa-corian, Montelli.

Predaj, dodávka, montáž: -kovové hliníkové a oceľové podhľady a obklady budov -provětrávané fasády ALUCOBOND Formal -sádrokartony -Minerálne podhľady.

Firma AH podlahy realizuje pokládku zliatinových, betónových a priemyselných podláh. Dodáva vsypové a samonivelačné podlahy, na ktoré aplikuje strojné hladenie povrchu alebo protišmykové zdrsnenie kefovaním. Vykonáva rezanie a tmelenie dilatačných škár, opravy a sanácie betónových podláh.

Zabezpečujeme a realizujeme liate podlahy. Pokladáme priemyselné podlahy pre vysokú záťaž a namáhavosť, vhodné pre sklady, dielne, rampy, výrobné priestory a schody. Podlahy sú vhodné do priestorov s rizikom úniku olejnatých a iných znečisťujúcich látok, Ďalej Ponúkame farebné epoxidové aj liate podlahové stierky a nátery pre garáže, dielne, ...

Spoločnosť eGspol s.r.o. prevádzkuje apartmány Korzo Lipno: - štúdiové, rodinné, mezonety, exkluzívne Ďalej zabezpečujú zemné práce strojom JCB 4CX a vyrábajú hasičské moduly.

Spoločnosť JHRS-Co., s.r.o. realizuje technický a stavebný dozor, inžiniersku činnosť a poradenstvo.

Spoločnosť iWATING s.r.o. nadväzuje na činnosť spoločnosti IRMANN CS, zameriava sa na výrobky s UV žiarením a zostavuje a vyrába úpravne vody. Adresa kancelárie: Pražská 46, 66902 Znojmo

Rekonštrukcia a opravy krovov a rekonštrukcia striech. Vykonávame pokládky strešných krytín, hydroizolácie, čistenie strešných krytín, zvodov a žľabov. Klampiarske práce.

Plot postavíme spravidla do mesiaca od potvrdenia objednávky, konzultácie zadarmo priamo na mieste budúceho plotu. Navrhneme a odporučíme design a typ dosiek. Profesionálne postavíme. Betónové ploty sú praktické, postarajú sa o dostatok súkromia a zaistia bezpečie.