Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná činnosťrekonštrukcia a výstavba priemyselných objektov. - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - ponuka rodinných domov v atraktívnej lokalite Zaječice pri Benešove.

Výroba: - reklamná tabuľa - oceľové regály - jednoduché a dvojkrídlové okná a dvere - oceľové schody - ploty - zábradlie Demolácia: - existujúce objekty Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie - presklené oceľové konštrukcie - veľké oceľové konštrukcie Realizácia : - priemyselné stavby Výstavba : ...

Stolárstvo na zákazku - umelecké stolárstvo - rezbárske práce Reštaurátorské práce

Vyrábame a dodávame sklo pre architektúru. Ponúkame opracovanie plochého skla na počítačovo riadenom CNC obrábacom centre Intermac master 23 na brúsenie, leštenie, vŕtanie, frézovanie a gravírovanie skla. Opracovanie ľubovoľných tvarov do hrúbky skla až 25 mm, programy na otvory a výrezy na kovanie, závesy, madlá. Výroba vrstveného ...

Výroba elektroinštalačných úložných materiálov - elektroinštalačná krabica - elektroinštalačné lišty, kanály - upevňovací materiál - káblové chráničky - pomocné náradie, samolepiace pásky.

Dodávka, predaj, montáž - bazény - bazénové vane - filtrácia, osvetlenie, ohrev vody bazénov.

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníka, ktorá vykonáva profesionálne kamenárske a dlaždičské práce. Zaistí vám dodávku obrubníkov, dlažobných aj žulových kociek, odsekov, krajníkov, kamenných dlažieb či schodov a tiež mozaiek. Vďaka spolupráci s odborníkmi, architektmi a skúsenými robotníkmi realizuje zákazky v Olomouci, Brne, Ostrave alebo Zlíne, ...

Činnosť: - horizontálne riadené vŕtanie - bezvýkopová pokládka inžinierskych sietí pod vodnými tokmi, cestami, koľajami, lesnými porastmi...atď - vrty na stabilizáciu svahov, odvodnenie svahov - vrty na vyčistenie kontaminovaných oblastí

Vykonávame maliarske práce, dekoračné a umelecké maliarstvo, maliarske umelecké, nátery a nástreky fasád, firemné nápisy, orientačné tabule.

Výroba: -truhlárske práce -stolárske práce -nášľapy -stĺpy, stĺpiky, frézované, sústružené.

Práca: - kamenárske - kameňosochárske.

Svet kúpeľní - Kúpeľňový svet. Predaj, e-shop: - vybavenie kúpeľní - kúpeľňové doplnky - návrhy kúpeľní.

Realitná a developerská činnosť - predaj stavebných pozemkov na rezidenčné bývanie - predaj nízkoenergetických montovaných rodinných domov v lokalite Slnečné terasy v Lánoch pri Kladne.

E-shop: - bezpečnostné kovanie - zámkové vložky - poštové schánky - domové čísla - sejfy - skrine na kľúče - doplnky k dverám

Developerská činnosť - výstavba bytových domov.

Zámočníctvo, výroba: - ploty - vráta - mreže - schodisko - zábradlie

Projektová a inžinierska činnosť.

Zaoberáme sa: -zákazkovou výrobou z nerezu a ocele. Ponúkame: -brúsenie a leštenie nerez materiálu -výrobu nástreškov, zábradlí, schodísk a oplotenia budov.

Spoločnosť vznikla v roku 1994 a už od svojho vzniku sa špecializuje na montáž nábytku. Stolárska výroba, montáž - kuchyňa na mieru - kuchynské linky vrátane montáže vstavaných spotrebičov - kancelársky nábytok - sedací nábytok - interiéry na kľúč - pokládka - plávajúce podlahy.

Vyrábame a dodávame nízkoenergetické a pasívne drevostavby na kľúč, rodinné a priemyselné objekty, sadrokartóny a podhľady. Realizujeme drevostavby z unikátneho systému K-KONTROL.

Činnosť: - výškové práce - umývanie fasád, okien na výškových budovách - odstraňovanie snehu, ľadu zo striech - opravy dilatačných škár - rizikové výrub stromov.

Investičná a developerská skupina - investície do nehnuteľností.

Práca: - vodoinštalácia - kúrenárske - plynárske

Návrh, montáž, servis: - fotovoltaické systémy - tepelné čerpadlá.

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizácie a regulácie - projekty a revízie vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, vetranie, digitálne riadiace systémy.