Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výstavba oceľových hál, konštrukcií, vrátane strešných a stenových plášťov - zámočnícke práce - montáže svetlíkov, markíz, prístreškov a pergol - opláštenie železobetónových budov.

Hodinový manžel - murárske práce - obkladačské práce - maliarske práce.

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie fasád - sadrokartonárske práce - maliarske, natieračské práce.

Návrhy, projekty, realizácia a servis: - elektroinštalácia, zabezpečovacie zariadenia a kamerové systémy, domáca automatizácia a inteligentná elektroinštalácia.

-Spracovanie dát, služby databank, správa sietí -Inžinierska činnosť v oblasti energetiky -Poskytovanie softvéru (predaj hotových programov na základe zmluvy s autormi alebo vyhotovovanie programov na zákazku) -Nákup tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a ...

Stolárstvo, výroba: - dvere - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - pergoly Tesárske práce.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Montáž - sadrokartóny Obkladačské a dlaždičské práce - plávajúce podlahy - zámkové dlažby Rekonštrukcia - byty - stavby - podkrovné vstavbystavba rekonštrukcia domov Kúpeľne na kľúč

Výstavba a rekonštrukcia stavebných objektov, všetky stavebné práce, výstavba drevostavieb a rodinné domy na kľúč. Projekčné práce. Stavebný dozor.

Interiérové a kuchynské štúdio Hanák realizuje zákazky nielen v Zlíne, ale aj celom Zlínskom kraji. Našou hlavnou činnosťou sú návrhy, realizácia interiérov, kuchyne, obývačky, spálne na zákazku a priamo na mieru zákazníkovi. Robíme kompletný interiérový dizajn a realizácia kuchýň a interiérov na mieru. Ku každému klientovi pristupujeme ...

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - historické objekty - rekonštrukcia

Stavebné práce: - rekonštrukcia bytov, domov - prestavby bytových jadier - murárske práce - pokládka dlažby - kúrenárske práce.

Architektonický ateliér - územnými plánmi - projekty rodinných domov a drevostavieb.

Predaj - plastové a kovové dištančné podložky - betónové dištančné podložky - motyl s drôtom - príslušenstvo na debnenie.

Remeslo, výroba: - umelecké kováčstvo - zámočníctvo - mreže, brány, ploty - nábytok - lustre - svietniky - vývesné štíty

Geodetické práce - zameranie a tvorba účelových máp - vytyčovacie práce - tvorba geometrických plánov - spracovanie digitálnych katastrálnych máp.

Umelecké remeslá - čalúnenie, reštaurovanie a stolárstvo.

Tesárske a pokrývačské práce - zhotovenie drevených konštrukcií a krovov - realizácia šikmých striech.

Výroba plastových výrobkov: -lisovanie termoplastov, plastov -hromadná, veľkosériová aj zákazková výroba -náhradné diely pre automobilový priemysel (volanty, rukoväte dverí...) -lišty, vpuste, upchávky, spojky pre stavebníctvo -hračky: detské obrázkové kocky, stavebnice -spotrebný tovar: plastové tégliky, krabičky držadlá ...

Stolárstvo, stolárstvo, zámočníctvo, kováčstvo, stavebná činnosť. Výroba: - nábytok - okná - ploty - drevostavby - vráta - interiéry z masívu, corianu a HPL. Obchodná činnosť: - drevospracujúci priemysel. Návrh, realizácia: - interiéry.

Predaj - obklady, dlažba - vodovodné batérie - sanitárna keramika - sprchové kúty - radiátory - kúpeľňové doplnky - bojlery, ohrievače - náradie - lepidlá, škárovacej hmoty. Dodávky a rekonštrukcia kúpeľní na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.