Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Činnosť: - studnárske práce - kopanie, čistenie, prehlbovanie

Služby: - zemné a výkopové práce - kontajnerová doprava

Rekonštrukcia bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - pokladanie dlažieb - montáž sadrokartónu.

Hodinový manžel - opravy v domácnosti - opravy a zostavenie nábytku - drobné murárske práce - maliarske práce - drobné zámočnícke a klampiarske práce.

Služby: - servis a montáž plynových spotrebičov - meranie a regulácia - elektroinštalačná práca

Komplexné stavby: -priemyselné, občianske. Projektovanie, realizácia: -priemyselné stavby -preteky a prevádzky na spracovanie plastov, výrobu kompozitných materiálov, pneumatík, technickej gumy, spaciálnych, textilných závodov, chemických prevádzok -strojárenské, energetické prevádzky -občianske stavby -inžinierske siete -školské ...

Stolárstvo, výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - spálňa - kúpeľňový nábytok - záhradný nábytok

Predaj, e-shop - saunové kachle - parné generátory - infrasauny - saunové doplnky. Prevádzkárne Praha: Obchodné centrum Průhonice Nákupná galéria MODO V oblúku 800 252 43, Průhonice tel. 267 31 40 79

Internetový predaj, e-shop: - plastové, drevené a pletivové ploty - terasové dlaždice, terasové dosky - hranoly - príslušenstvo - záhradný nábytok.

Internetový predaj, e-shop: - plastové, drevené a pletivové ploty - terasové dlaždice, terasové dosky - hranoly - príslušenstvo - záhradný nábytok.

Internetový predaj, e-shop: - plastové, drevené a pletivové ploty - terasové dlaždice, terasové dosky - hranoly - príslušenstvo - záhradný nábytok.

Stavebná firma. Výstavba, práca: - rodinné domy - zatepľovanie fasád

Vykonáva: -vnútorné maľby, nátery a nástreky VARIOPAINT, COLORFLEK, VARIOSTAR (sklo, dvere, steny, nábytok) -nátery vnútorné, vonkajšie POPCORN, VALLTEX, STUCCO (okná, dvere, zárubne, sokle, fasády) -striekané omietky.

Výroba a predaj: -zhrňovacie lamelové dvere -deliace zhrňovacie steny -dvere všetky typy -posuvné dvere -polstrovanie a čalúnenie. Zameranie, výroba, montáž, predaj.

Stavebné práce. Remeslo: -murník.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -elektroinštalačné, bleskozvodové a zemniace materiály -príchytky SONAP -lanové univerzálne svorky -osvetľovacie stožiare -trakčný materiál.

Vyrábame zruby, zrubové domy, zruby a iné zrubové stavby na bývanie i rekreáciu v ľubovoľnom stupni dokončenosti.

Baliace práce Sťahovanie bez dopravy Mechanické úpravy na zákazku Zprostredkovateľská činnosť Služby verejných nosičov a poslov Výroba dřevěných obalov z hotových dielov Výroba a stavba strojov s mechanickým pohonom Skladovanie tovarov a manipulácia s tovarom v sklade Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi ...

Vývoj, výroba: - káblových zväzkov - kusová aj sériová výroba pre priemysel, lekárstvo, optiku a dopravu.

Služby: - stavebná činnosť - rekonštrukcia - výmenníkové stanice - výstavba, rekonštrukcia - rekonštrukcia parovodov - rozvody el. vedenie - servis fotovoltaických elektrární

Generálny dodávateľ stavieb s využitím moderných technológií. Spoločnosť je zameraná na dodávky od projektu, cez realizáciu, na kolaudáciu a následne na záručný a pozáručný servis postavených objektov.

Firma sa zaoberá dodávkou a montážou všetkých druhov podláh: pvc, kobercov, korkov, parkiet a laminatu. Renovácia parkiet a vyrovnanie podláh.

Hlavnou činnosťou firmy je výroba a renovácia diamantových nástrojov na spracovanie kameňa, stavebníctvo a keramický priemysel a ich následný predaj na úrovni maloobchodnej i veľkoobchodnej. Výroba, predaj: diamantové rezacie kotúče pre: - prírodné materiály (žula, mramor, pieskovec, opuka, bridlice, porfýr, mastenec) - stavebné materiály ...

Veľkoobchod so železiarskym tovarom: - stavebné a nábytkové kovanie - bezpečnostné kovanie a bezpečnostné závory - automoto-zámky, autoblokácia - zadlabacie zámky, vložky, visiace zámky, zámky na bicykle - závesy, dverné zatvárače a dovierače - trezory, peňažné kasy, poštové schránky, hobby boxy - drôtená skrutkovina, záclonovina, ...