Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Pokrývačstvo. Klampiarstvo. Tesárstvo. Montáž strešných okien. Izolácia a hydroizolácia.

Tesárstvo. Tesárske práce: - krovy - altány - pergoly - garáže - záhradné chatky.

Klampiarstvo, klampiarske práce, klampiar: -rýny, vzduchotechnika, ozdobné časti -plechové nádoby, z plechu, plech -odkvapy, odkvapový systém. Pokrývačstvo, pokrývačské práce, pokrývač. Práce na streche, strecha, strechy: -novostavby -rekonštrukcia -zaistenie materiálu -zaistenie krovu -montáž krytiny, krytina vrátane klampiarskych ...

Stolárstvo. Návrhy, výroba, montáž: - nábytok na mieru - kuchynské linky - postele - detské izby - obývacie izby - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Činnosť: - strojová, ručná pokládka zámkovej dlažby - dlaždičské práce - zemné práce - výstavba hrubej stavby, inžinierske siete.

Činnosti: - zatepľovanie fasád - rekonštrukcia domov - strechy - interiéry.

Práca: - zasklievanie balkónov, lodžií.

Zámočníctvo, výroba: - rezanie plechov (CNC plazma, 3D CNC vodný lúč) - ohraňovanie - nerezové komponenty, potrubie pre ČOV.

Podnikateľské poradenstvo Zprostredkovateľská činnosť Automatizované spracovanie dať Geodetické a kartografické práce Dodávky a poradenské služby ohľadom programov na spracovanie dát Obstarávanie služieb spojených so správou bytového a nebytového fondu Poskytovanie software - predaj hotových programov na základe zmluvy s ...

Vykonávame rekonštrukcie aj modernizácie administratívnych, skladových, obytných a laboratórnych objektov.

Projekty: - projektovej dokumentácie - rokovania s úradmi - územné rozhodnutie.

Stavebná firma. Vykonávanie: -bytové a občianske stavby -inžinierske a priemyselné stavby -udržiavacie práce na stavbách -zemné práce -odstraňovanie stavieb, demolácie.

Podlahoviny pre bytovú a komerčnú výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastúpenie pre Českú a Slovenskú republiku.

Spoločnosť vznikla v roku 2000 transformáciou pôvodnej stavebnej firmy úspešne pôsobiacej na trhu už od roku 1993. Hlavnou náplňou našej činnosti je príprava a realizácia malých a stredne veľkých developerských projektov spoločne s návrhmi a výstavbou solitérnych rodinných domov. Naša spoločnosť poskytuje komplexné služby. Ponúkame svojim ...

E-shop - autokozmetiky - autodiely - autodoplnky - náradie - záhradné potreby - cyklodoplnky - kozmetika

Výstavba nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb zameraných na nízke prevádzkové náklady, komfort bývania, moderné technológie a priaznivé ceny, všetko podľa priania a možností klientov. Prečo zvoliť drevostavbu: - vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti - veľká úspora nákladov na vykurovanie a prevádzku domu - rýchlosť výstavby - ...

Drevostavby - výroba, výstavba pergol, prístrešk, altánov, zastrešenie, sáun. Kameníctvo - výstavba kamenných plotov, múrikov, krbov.

Veľkoobchod: - boilery TÚV - elektroinštalačný materiál - expanzomaty - komínové konštrukcie a vložky - kotly ústredného vykurovania. Stavebná činnosť - rekonštrukcia budov - kúrenárske práce - inštalatérske práce - rekonštrukcia kúpeľní - hydroizolácia stavieb - pokládka plávajúcich podláh.