Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vykonávame sklenárske práce. Zasklievanie okien a dverí. Vyrábame pasparty, drevené a kovové rámy. Robíme aj drôtoskla. Dodávame sklo číre, vzorované a vyrábame aj zrkadlá. Na zákazku vyrábame krbové sklá.

Sfúknemto s.r.o. zabezpečujú fúkanú izoláciu z čistého minerálneho vlákna.

Maliarske, natieračské práce: - fasády, vnútorné maľby - okná, dvere - kuchynské linky. Služby: - meranie vlhkosti muriva - upratovacie práce - pokládka plávajúcich podláh, kobercov - montáž sadrokartónov

Hybridný fotovoltaické elektrárne, ostrovné elektrárne, fotovoltaický ohrev, energetická nezávislosť.

Predaj, montáž, servis plastových, hliníkových okien a dverí. Ďalej ponúkame všetko príslušenstvo - parapety, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu. Bezplatne vykonávame zameranie, cenovej ponuky a poradenstvo.

Klampiar a pokrývač. Klampiarske dekorácie.

Autorizovaný servis, opravy - plynové kotly Protherm

Stavebníctvo. Stavebné a murárske práce.

predaj: -nářadí a elektrické ručné náradie -Nástroje - vrtáky, závitníky, záhlbníky -Nástroje na frézovanie a sústruženie - držiaky, nože, doštičky -Brusivo - rezné, brúsne a lamelové kotúče -Zváracie technika a ochranné pomôcky -záruční a pozáručný servis elektrického ručného náradia. predajňa: Tyršova 1239/1, Znojmo.

Inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce.

Ponúkame práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské -sádrokartonářské -izoláciu plochých striech -rekonstrukce striech.

Zemné práce a autodoprava. - výkopy inžinierskych sietí - výkopy bazénov a nádrží - prípravné práce pre cesty a chodníky - pokládka dlažby a obrubníkov - príprava pozemku pre stavbu domu - terénne úpravy záhrad a pozemkov drobné demolácie Zabezpečujeme odvoz zeminy alebo stavebného materiálu Kompletné hrubá stavba Stavba ...

Firma ARP - mechanizácia s.r.o. v Přerove posyktuje kompletné žeriavnícke práce s využitím autožeriavov značky Tatra. Naša vyškolená obsluha vykonáva žeriavnícke práce nielen v celej Českej republike, ale aj v zahraničí. Zároveň naša firma pôsobí ako autoservis, v ktorej sa zameriavame na opravu a servis nákladných aj osobných ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: Elektroinštalačný materiál. Bytové a priemyselné elektroinštalácie. predaj: -kabely - rozvádzače - ističe.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - farby - laky a lazúry na drevo - prírodné vosky a oleje na drevo zn. Saicos - laky na nábytok - miešanie odtieňov - farby fasádne, interiérové, na drevo a kov - predaj a servis striekacej techniky. predajne: Přerov, Továrenské 2993/4 tel .: 581204375; 603827432 Bystřice pod ...

Maliarstvo a natieračstvo. Práca: -maliarske - maľovanie bytov, izieb -natieračské, natieranie -nátery fasád, odkvapov, plechov -nátery sadrokartónov -nátery podláh, okien, dverí -tapetovanie -oplechovanie z vysokozdvižných plošín.