Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. "Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". ...

Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. Spoločnosť je nositeľom certifikátov systému riadenia kvality - ISO 9001:2000, systému enviromentálneho ...

Špecialisti na životné prostredie, vodohospodárstvo a stavebníctvo. Zaoberáme sa geologickými projektmi a posudkami.

Zákazkové stolárstvo Návrhy a realizácia - interiéry Výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - vstavané skrine - regály - polica - schodisko - schody

Činnosť: - autodoprava - zemné, výkopové práce.

Práca: - inštalatérske - kúrenárske - plynoinštalácia - rozvody vody - montáž solárnych systémov.

Kominárstvo - stavba, montáž, kontroly, čistenie, revízia komínov - výstavba nových komínových systémov.

Práca: - elektromontážne, elektroinštalácie.

Práca: -zemné, výkopové, rekultivačné -demolácia. Autodoprava, doprava, preprava: -cestné nákladné - sypkých hmôt Služby: -ukladanie a recyklácia inertných odpadov (odpady) -doprava tekutých odpadov v režime ADR. Predaj: -recyklovaný materiál.

Dodávka, predaj - kotviaca technika - spojovací materiál na opláštenie budov - skrutky, lišty, nity.

Zámočníctvo, výroba: - vráta, brány, schodisko. Autoservis: - opravy motorov, prevodoviek - čistenie, plnenie autoklimatizácie - autodiagnostika - výmena autoskiel - karosárske práce.

Stavebné práce: - rekonštrukcia bytov, domov - podkrovné vstavby - hrubé stavby - základové dosky - výstavba oporných múrov, plotov - betonárske práce - montáž sadrokartónu - pokládka zámkovej dlažby.

Murárstvo: - sadrokartóny, montáže sadrokartónu - podkrovné vstavby - sadrokartónové podhľady - priečky, predsadené steny - špeciálne svetelné rampy.

Stavebniny, predaj, e-shop stavebného materiálu - izolácia, izolačný materiál - fasádne omietky a farby - sadrokartón - stavebná chémia - strešná krytina - betónové výrobky.

Rekonštrukcia bytov, domov a chalúp - rekonštrukcia a opravy bytov - rekonštrukcia kúpeľní - sadrokartonárske práce - podlahárske práce - predaj a montáž bezpečnostných dverí.

Spoločnosť ZEPAR vykonáva všetky zemné a výkopové práce. Zameriavame sa na budovanie protipovodňovej ochrany - úprava tokov, mestskej komunikácie a spevnené plochy, ďalej rekultivácia skládok alebo demolácie objektov. Pôsobíme v regióne Zlínsky kraj, Olomoucký kraj, Moravskosliezsky kraj a Juhomoravský kraj. Zemné práce poskytujeme ručné aj s ...

Výroba a montáž horolezeckých stien. Projekty horolezeckých stien upravíme podľa vašich prianí, aby zodpovedali požiadavkám zákazníka aj súčasnému trendu na trhu.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop - ručné a pneumatické náradie - autoservisná a pneuservisná technika - špeciálne automobilové náradie a príslušenstvo. Prevádzkareň: Česká 412, 47301 Nový Bor

Nákladná autodoprava - preprava sypkých materiálov - sťahovanie - preprava tovaru. Stavebná činnosť - rekonštrukcia bytového jadra - murárske práce. Autoservis, autooprava - opravy, servis a údržba vozidiel - karosárske práce.

Práca: - rekonštrukcia kúpeľní - obkladačské práce.

Výroba, dodávka, montáž: - požiarne vnútorné, vonkajšie dvere (drevené, oceľové) - požiarne okná - požiarne priečky - požiarne revízne dvierka.

Spoločnosť Remmers s.r.o. je odborníkom na ochranu a sanáciu dreva, budov a stavieb. V neposlednom rade aj v oblasti priemyselných podláh. Ochrana dreva: - úprava dreva - vnútorné použitie - lazúry, krycie nátery, laky na drevo - ochrana proti poveternostným vplyvom – vonkajšie použitie - ošetrenie drevených povrchov - okenné nátery, nátery ...

Predaj a montáž: - drevené, plastové okná - eurookná TWW - plastové okná OTHERM - vchodové dvere.