Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Tesárstvo, tesárske práce - výstavba altánkov, pergol a záhradných domčekov - strešné väzby, altány, záhradné domy alebo ploty.

Pokrývačstvo, klampiarstvo. Prenájom a montáž lešenia.

Dodávka a montáž zariadenia na úpravu vody pre obce, priemysel aj domácnosti.

Dodávka a montáž zariadenia na úpravu vody pre obce, priemysel aj domácnosti.

Rekonštrukcia bytov a bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - zatepľovanie budov - podkrovné vstavby.

Revízia elektroinštalácií, bleskozvodov a elektrických zariadení - revízia elektrospotrebičov a elektro náradia.

Inštalatérske práce, čistenie odpadov a kanalizácií - vykonávam revízie kanalizácie kamerou - havarijné služby.

Vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Projekčná kancelária, projektovanie: - dopravné stavby.

Práca: - stolárstvo - stolárske práce na zákazku - návrhy.

Kamenárstvo, kamenárske práce, kamenár. Výroba: -mramorová mozaika -dlažba, obklady, schody, parapety, barové pulty, kuchynské dosky, solitéry, kamene do záhrad

Geodetické práce: - zameranie stavieb na kolaudáciu - rozdelenie pozemkov - vytyčovacie práce.

Upratovacie práce: - pravidelné upratovanie firiem a domácností, novostavieb, umývanie okien, maliarske a natieračské práce. Prekladateľská činnosť: - úradné preklady v nemčine (z ČJ do NJ a opačne) s okrúhlou pečiatkou a tlmočenie - bežné osobné dokumenty ( rodné, sobášne, úmrtné listy, vysvedčenia a pod. ) - obchodné zmluvy - poisťovacie ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacieho materiálu, svorky -elektroinštalačného materiálu.

Firma Vesta servis s.r.o. MONTÁŽE : - zdvíhacie zariadenie, mostové žeriavy - kladkostroj Balkancar, Stahl, Abus, Demag - rádiové diaľkové ovládanie žeriava - špeciálne rozvádzače - vzduchotechnické zariadenie - rozvádzače podľa projektu zákazníka.

Práca: - rekonštrukcia kúpeľní. - prestavby bytových jadier.

Zabezpečenie zemných prác, rekonštrukcií objektov i pamiatkových stavieb, teplofikácia sídlisk vrátane projektovej a inžinierskej činnosti.

Spoločnosť pôsobí viac ako 10 rokov na trhu nehnuteľností, zaoberáme sa ako predajom nehnuteľností klientov, tak vlastnou investičnou činnosťou a developerskou výstavbou, riešime komplikované obchody s nehnuteľnosťami vrátane odkupov nehnuteľností a vyplácania exekúcií

Architektonický ateliér, projektová činnosť.

Vykonávame hydroizolácie a tepelné izolácie na plochých strechách a balkónoch

Predaj, servis, bazár stavebnej techniky a zemných strojov - nakladače - mobilné bagre - minibagre - kráčajúce bagre. Dodávka náhradných dielov a príslušenstva.