Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba a montáž: - interiérového zariadenia, - kuchynských liniek, - vstavaných skríň, - kancelárskeho nábytku, - nábytku na zákazku.

Dodávka, montáž: - interiérové dvere - garážové vráta - plastové okná - sklo do interiéru. Práca: - podlahárske.

Sme firma zaoberajúca sa výrobou, predajom a montážou sekcionálnych garážových brán, priemyselných brán a pohonov.

Predaj ručného aj elektrického náradia, zváracej techniky a ostatného sortimentu strojárskeho charakteru. Ponuka priemyselnej chémie, zváracích zdrojov, vzduchotechniky, ochranných pomôcok, meradiel, brusiva či autogénnej techniky.

Práca, remeslo: - murár - murárske

Výroba, montáž: -hliníkové okná a dvere -zimné záhrady -výkladové skrine -presklené fasády.

Výrobca a dodávateľ predizolovaného potrubia a príslušenstva. Predizolované potrubie sa používa na rozvody tepla, chladu a kondenzátov. Materiály: oceľ, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektovanie, školenia, strojné penenie a montáž elektro spojov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: Ložiská -guličková, valivá, axiálna, .. značky: SKF Oleje, mazivá FUCHS Lepidlá -loctite Náradie -profesionálne náradie Gufera, o-krúžky, klinové remene

Stavebná spoločnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov, bytových jadier - omietky, obklady, dlažby - stavba pergol.

Služby: - kompletná stavebná činnosť - rekonštrukcia

Služby: - stavebný a technický dozor Výstavba: - rodinné domy

Služby, práce: - strojné omietky - zatepľovanie, zatepľovacie systémy - liate anhydritové podlahy - sanačné systémy

Predaj, montáž: - plastové okná, dvere - hliníkové okná, dvere - drevené okná, dvere - rolety, žalúzie.

Práca: - elektromontáže - montáž zabezpečovacích, kamerových systémov - anténne rozvody.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov a bytov: -RD na kľúč -kompletná rekonštrukcia domov a bytov -hrubé stavby -zateplenie budov a fasád -strojné omietky -murárske práce -búracia práca -výkopové práce -betonárske práce -projektová dokumentácia.

Stavebná firma. Práca: -zatepľovanie fasád -montáže sadrokartónov -maliarske a natieračské práce -inštalatérske práce -klampiarske práce -ďalšie drobné stavebné práce. Prenájom rámového lešenia, vrátane montáže a demontáže.

Hodinový manžel, služby: - montáž, demontáž nábytku - zapojenie domácich spotrebičov - maľovanie - pokládka kobercov, lina, plávajúcich podláh - murárske práce - inštalatérske práce - údržba zelene

Dodávka, montáž: - samonosné celosklenené konštrukcie - celosklenené deliace steny - sklenené sprchové kúty - sklenené schody, dvere - atypické sklenené konštrukcie.

Buchara, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu už viac ako 15 rokov. Po celú dobu svojej existencie sa zaoberá maloobchodným a veľkoobchodným predajom ručne viazaných kobercov.

Činnosť: - stavebná projekcia - inžinierska činnosť v stavebníctve - rozpočtové práce, rozpočty stavieb - stavebný dozor.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske.

Predaj, pokládka: - drevené a plávajúce podlahy - parkety.

Činnosť: - vnútroštátna nákladná autodoprava - zemné práce (UNC, JCB).