Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, montáž, servis: - plastové okná, dvere vnútorné, vonkajšie parapety, vnútorné aj vonkajšie parapety, žalúzie.

Výkup a predaj starého dreva - vykupujeme staré trámy, dosky, podlahy, drevo z rekonštrukcií i demolácií - predávame staré drevo. Činnosť - demolácia objektov - demolačné práce.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - stolárske práce.

Činnosť: - dokončovacie práce v interiéri - maliarske, tapetárske práce - pokládka podláh - fasády, stavebné úpravy.

Revízia tlakových nádob. Revízia plynových zariadení. Revízia Uherskej Hradiště, Hodonín.

Kamenárstvo, kamenár, kamenárske práce. Výroba a oprava pomníkov, pomníkov z prírodného a umelého kameňa. Zhotovenie nápisy, nápisov. Predaj materiálu a náhrobného tovaru. Výroba, dodávka a montáž: -krycie dosky, doska -parapety -schody.

Inžinierska a projektová činnosť. Vypracovanie projektovej dokumentácie. Znalecké posudky v odbore stavebníctve.

Stavebná činnosť - drevostavby na kľúč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodisko - drevené fasády - sadrokartonárske práce.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - vodoinštalácia - kúrenárske práce - plynoinštalácia - výstavba podkrovných bytov - zatepľovanie Kompletná realizácia interiérov. Výroba: - kuchyňa - nábytok na mieru

Predaj: - dvere - zárubne - kovanie Výroba, montáž: - vstavané skrine - kuchynské linky - kancelársky nábytok

Stolárstvo. Výroba - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - okná, dvere - kancelársky nábytok.

Projekčná kancelária. Architektonická a urbanistická štúdia. Projektová dokumentácia, projekcia pre územné a stavebné konanie, pre pozemné a dopravné stavby. Statické posudky a výpočty. Inžinierska činnosť a technický dozor pri realizácii stavieb.

Geodetická kancelária -rozdelenie pozemkov -zameranie stavieb -vecné bremená

Geodetické práce Inžinierska činnosť Projekčné práce.

Spracovanie všetko dokumentácií: -vonkajšie vedenie NN, VN -káblové vedenie NN, VN -transformačná stanica VN/NN.

Požičovňa a servis stavebných strojov - malé stavebné mechanizácie aj ťažké stavebné stroje. Ďalšia prevádzkareň: Pod Diaľnicou 1361 332 02 Starý Plzenec

Projektová činnosť. Spracovanie odborných štúdií a posudkov

Likvidácia odpadu. Demolácia dopravných a pozemných budov.

Dodávky stavebných materiálov: - betónové výrobky - liatinové poklopy a mreže - plastové kanalizačné potrubie - zvárané siete a stavebná oceľ.

Výstavba chladiarní, mraziarní, hál a potravinárskych prevádzok. Montáž, predaj dverných a bránových systémov Hormann a cool it.

Rekonštrukcia kúpeľní - vodoinštalatérske práce - obkladačské práce - kúrenárske práce - montáž podlahového kúrenia.

Hodinový manžel - domáce práce a opravy - menšie stavebné úpravy bytov - opravy elektro a montáž elektro spotrebičov - opravy a výmenu inštalácie.