Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Realitná, inžinierska a developerská činnosť.

Stavebná činnosť: - architektonické návrhy stavieb a interiérov - spracovanie projektu od návrhu až po riešenie detailu - riešenie nízkoenergetických domov - inžinierska činnosť - odborný dohľad pri realizácii - realizácia stavieb na kľúč formou stavebného manažmentu - konzultačné a poradenské služby.

Developerská činnosť - predaj bytov v exkluzívnej lokalite Praha 5 Smíchov.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia objektov - zemné práce.

Rozvody - silnoprúdu a slaboprúdu Dodávka - výrobky firmy V-systém Opravy, servis, rekonštrukcia a výstavba - elektroinštalácia bytovej a priemyselnej evízie - elektroslaboprúdové rozvody (domáce telefóny, PC a STA, elektrické podlahové kúrenie - elektrické podlahové vykurovanie - temperácia odkvapov a potrubia proti ...

Vývoj, výroba, dodávka: - atypické strojné diely, celky: - lineárne jednotky - pohony pre armatúry - adaptéry, spojky - ručné havarijné ovládanie pre pneumatické a hydraulické valce.

Revitalizácia panelových domov - zatepľovanie, nátery a čistenie fasád - rekonštrukcia domov - opravy balkónov, terás a lodžíí na panelových domoch.

Výroba a predaj: - rezaná čadičová dlažba Ručná výroba: - rigolový kameň na dlažbu svahov, rigolov a brehov riek - kameň pre soklové murivo - kameň pre kyklopské murivo - záhodový kameň - lomový kameň-bloky väčších rozmerov - samostatné čadičové stĺpiky dĺžky do 150cm - čadičová divoká dlažba - šľapáky - čadičová ...

Hodinový manžel. Oprava nábytku vodovodov, strechy, údržba. Inštalatérske, zámočnícke. Kompletná prestavba kúpeľne. Všetky montáže. Starosť o záhradu, kosenie trávy, strihanie a rezanie kríkov. Čistenie a údržba bazéna. Výrub stromov.

Výroba, predaj, montáž: -tieniaca technika: -žalúzie: -horizontálne, vertikálne -vonkajšie rolety -markízy -roletové systémy -tesnenie okien a dverí -bezpečnostné mreže -domovné brány -garážové vráta -siete proti hmyzu -zhrňovacie lamelové plastové dvere -pohony vrát, brán a závory -umelecké kováčstvo: -mreže, ...

Výroba, predaj, montáž: -tieniaca technika: -žalúzie: -horizontálne, vertikálne -vonkajšie rolety -markízy -roletové systémy -tesnenie okien a dverí -bezpečnostné mreže -domovné brány -garážové vráta -siete proti hmyzu -zhrňovacie lamelové plastové dvere -pohony vrát, brán a závory -umelecké kováčstvo: -mreže, ...

Služby: - projektovanie v odbore architektúry a pozemných stavieb - projektovanie v odbore územného plánovania a urbanizmu - príprava a organizácia architektonických súťaží - inžinierska činnosť - technický dozor investora - autorizovaný inšpektor Konzultácie, technická pomoc a poradenstvo

Bazény: - thermo - keramické - fóliový - typizovaný - betónový. Parné kúpele: - slúži ako prevencia ochorení - prispieva k zotaveniu a uvoľneniu - napomáha pestovaniu krásy. Parný kúpeľ slúži ako prevencia ochorení, prispieva k zotaveniu a uvoľneniu a napomáha pestovaniu krásy.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe a technický dozor.

Odpratávanie - sneh Búracie práce Výkopové práce - terénne úpravy

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností. Správa nehnuteľností - bežná správa a údržba domov. Developerská činnosť - výstavba mezonetových bytov.

Výroba, dodávka, montáž: - letné presklené záhrady - zasklenie terás - záhradné skleníky pre drobných pestovateľov (21 typov, každý s ľubovoľnou dĺžkou) - veľkoplošné skleníky pre záhradníctvo - skleníky na zákazku, vrátane spracovania dokumentácie - generálne opravy a presklievanie skleníkov - tepelné a tieňovacie clony do ...

Práca: - plynárske - revízia plynu - montáž plynových spotrebičov.

Činnosť - montáž a opravy vodovodných rozvodov - rozvody vykurovacích systémov, rozvody plynu - servis plynových spotrebičov.

Činnosť: - architektonická činnosť - stavebné projekcie.

Výroba, montáž, servis: - plastové okná, dvere vnútorné, vonkajšie parapety, vnútorné aj vonkajšie parapety, žalúzie.

Výkup a predaj starého dreva - vykupujeme staré trámy, dosky, podlahy, drevo z rekonštrukcií i demolácií - predávame staré drevo. Činnosť - demolácia objektov - demolačné práce.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - stolárske práce.