Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Naše služby: - záhradnícke práce - automatické spodné závlahy - realizácia a údržba záhrad a firemných objektov. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Česká firma Magicrete s.r.o. sa zaoberá výrobou umelého kameňa a betónových produktov z kvalitných materiálov. Zameriava sa na obkladový dizajn interiérov a exteriérov domov.

Izolácia základov stavieb, striech a terás. Zateplenie budov. Klampiarske práce a montáž bleskozvodov.

Veľkoobchod, maloobchod - zámky, kľúče, kovania - vložky bezpečnostné aj stavebné - dverné zatvárače Prestavby a opravy vložiek, visiacich zámkov rýchle kopírovanie a výroba kľúčov odborná konzultácia a výroba systému generálneho kľúča

PREDAJ, PÔŽIČOVŇA: -stroje, nástroje, náradie -MAKITA, EXTOL, DEWALT, TONA, BLACK&DECKER, IRWIN, HARBO, BAHCO, ULTRA, KLINGSPOR, DEDRA, MANNESMAN, BOVA -Spojovací materiál FRIULSIDER -Kotle UT: plynové, na tuhé (pevné) palivá -krby, krbové vložky -náradie a remeselnícke potreby. STAVEBNÁ PRÁCA VRÁTANE ZABEZPEČENIA ...

Predajňa a požičovňa náradia - brúsky - búracie kladivá - miešačky - lešenie - rezačky.

Stolárstvo: - návrhy, zákazková výroba, predaj a montáž.

Práca: -zámočnícke -zváranie hliníka, nerezu. Kovovýroba, výroba z nerezu: -mreže, rošty, vráta -stoly, drezy -zábradlie, madlá -schodiská, schody -rebríky -chrliče do bazéna.

Návrhy a úpravy: - interiéry, návrhárska a dizajnérska činnosť - interiérová architektúra a projektová šinnosť - interiéry realizácie. Aranžérska činnosť. Projektová činnosť vo výstavbe.

Maloobchodná predajňa s priemyselným tovarom - železiarstvo - domáce potreby - záhradkárske potreby -papiernictvo

Pokrývačstvo, tesárstvo Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Klampiarstvo a oprava karosérií Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Cestná motorová doprava - osobná prevádzkovaná vozidlami určenými na prepravu najviac 9 osôb vrátane vodiča

Ošetrenie podláh voskom. Ošetrenie drevených podláh. Ošetrenie prírodných kameňov. Pokládka podlahových krytín. Čistenie kobercov a sedačiek. Farebné PU nátery.

Píla a sušiareň s.r.o. Píla, pilárska činnosť, výroba, sušenie reziva, impregnácia Výroba reziva, rezivo, prírezov, prírezy. Práca s drevom, práca na píle. Porez, spracovanie dreva. Drevárska výroba, drevovýroba. Výroba a predaj reziva, -hranoly, fošne, fošňa, dosky, doska, laty, krovy, ploty, rezivo, pergoly, pergola, ...

Činnosť: - plynoinštalácia - plynárske práce - revízia - plynovody - rozvody, prípojky - opravy úniku plynu

Oprava, servis, revízia: -elektrokotle -plynové kotly. Montáže plynových zariadení.

Projektová a inžinierska činnosť v odbore stavieb: -pozemné -vodohospodárske -energetické -inžinierske Statické a technologické výpočty.

Činnosť: - rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier

Činnosť - rekonštrukcia podkrovných priestorov - moderné podkrovné byty - výstavba podkrovných bytov.

Inžinierska, projektová, obchodná a stavebná činnosť. -ústredné vykurovanie vrátane teplovodných, parných nízkotlakových (NTL) a stredotlakových (STL) kotolní vrátane horúcovodných -NTL a STL rozvody plynu v oceli a medi -odpady a kanalizácie vrátane domových čistiarní odpadových vôd (ČOV) -zdravotechnika vrátane úpravy vody a prípravy ...

Zámočníctvo. Sme strojárska firma zo Zlínska, ktorá ponúka kooperáciu v oblasti zvárania. Zvárame metódou MIG, MAG a TIG strojové súčasti, plechové prvky, jacklové profily atď. (oceľ, nerez, dural) Vykonávame sériovú aj kusovú výrobu.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - ložiská, gufera, klinové remene - spojovací materiál, brusiva, tmely.

MO, predaj, montáž, servis: -žalúzie -plastové a drevené okná, dvere -rolety -plávajúce podlahy -dvere lamelové -záclonové tyče, garniže -siete proti hmyzu -vnútorné a vonkajšie parapety.

Výroba, drevovýroba, montáže: -drevené, hliníkové okná -vstupné dvere -zimné záhrady. Technické prevedenie: -trojvrstvová lepená smreková lamela -celoobvodové kovanie ROTO -izolačné dvojsklá, trojsklá -povrchová úprava - vodouriediteľné lazúry.